3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň překvapení nedopustila, bez problémů přehrála Žirov


Branky


0

Střepina Žirov, která jako jediný tým z celého pelotonu mužstev Poutník ligy v této sezóně ještě neokusila jak chutná vítězství, se pokusila tuto nelichotivou bilanci napravit v Obratani. Domácí však měli hostům co vracet, neboť v jarním měření sil těchto soupeřů se Střepině podařilo v Obratani senzačně vyhrát. Tentokrát domácí podobné překvapení nedopustili a po pomalejším rozjezdu nakonec fotbalisty Žirova porazili poměrem 3:0. Hosté tak i nadále zůstávají na posledním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrataň poslal v závěru první půle do vedení Marcel Pučálek

První poločas byl od obou týmů velmi špatný. Hra byla plná nepřesností a zbytečných ztrát balónů. Žádný z týmů se během prvních čtyřiceti minut nedostal do vyložené šance. Poté však ve 43. minutě z ničeho nic udeřil domácí Marcel Pučálek, který poslal Obrataň do vedení. Do kabin tak odcházeli spokojeněji fotbalisté Obrataně.

Výhru favorita stvrdily branky Vysibla a Daniela Kudrnáče

Ve druhém poločase už se hra zlepšila, Obrataň se začala dostávat do dobrých možností vstřelit branku a dvakrát se dokázala prosadit. Nejdříve se v 73. minutě trefil po pěkné kombinaci Aleš Vysiblo a na konečných 3:0 upravil v dobré formě hrající Daniel Kudrnáč. Domácí tak získali důležité tři body a po minulém debaklu od Horní Cerekve si opět zvedli sebevědomí.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
trenér Obrataně: První poločas byl z naší strany velmi nepřesný. Naštěstí soupeř dnes nepředvedl dobrý výkon a my dokázali proměnit alespoň tři šance.

TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal (trenér Žirova): Bohužel se nám stále nedaří zlepšit hru. Děláme chyby v obraně a čeká se pouze na to, kdy je soupeř promění. Dalším problémem je účast hráčů, jezdit v 11 na zápas je špatný.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - A. Vysiblo [-] , M. Pučálek [-] , R. Flígr [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] (85. M. Vlach [-] ) , M. Vesecký [-] (75. A. Pařil [-] ) , P. Čekal [-] , L. Melichar [-] , M. Vlach [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] - L. Morava [-] - L. Nebesař [-] , R. Šanda [-] , P. Křivan [-] , L. Jonáš [-] , T. Marek [-] , J. Brož [-]

Hráči zápasu: A. Vysiblo , D. Kudrnáč - L. Morava .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - TÁBORA Rudolf (N), BĚLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.