Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice udeřila po přestávce, Božejov opět dostal bůra


0

Tradice zůstala zachována. Božejovští fotbalisté totiž tři zápasy po sobě inkasovali vždy po pěti brankách a stejný kousek se jim podařil i v duelu proti rezervě Kamenice nad Lipou. Hosté z Božejova sice odehráli solidní první poločas, v tom druhém již na domácí Slovan nestačili a domu nakonec odjeli s debaklem. Domácí, kteří po venkovní blamáži v Ústrašíně a Červené Řečici museli již naplno zabrat, si po kvalitním výkonu zejména po přestávce do tabulky připsali po zásluze tři body a i nadále drží stoprocentní domácí úspěšnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božejov dokázal v prvním poločase s favoritem držet krok

Úvod zápasu vyšel lépe hostujícímu týmu, který však své střely namířil mimo bránu. Poté převzali otěže zápasu domácí. O první branku zápasu se postaral domácí Kašparec, který svojí střelu z pětadvaceti metrů umístil přesně k tyči a poslal Kamenici do vedení. I nadále pokračovali domácí v tlaku, ale střely Jana Růžičky či Vávry končily u brankáře Haška nebo mimo bránu. Šest minut před koncem první půle se dokázali hostující hráči prokombinovat uvnitř vápna ke střele, kterou Kopejtko i s tečí domácí obrany umístil za záda Davida Macháčka a vyrovnal tak stav zápasu. 

Rezerva Slovanu si po přestávce s chutí zastřílela, Božejov nakonec odjel s debaklem

Prvních patnáct minut druhého poločasu se vyskytly na obou stranách šance, které však díky brankářům neskončily v bráně. Klíčový moment zápasu se udál v 64. minutě, kdy se nehlídaný Patrik Macháček ocitl uvnitř vápna a střelou okolo brankáře hostů poslal domácí do vedení. Poté již převzali otěže zápasu fotbalisté Slovanu. O třetí branku se postaral po centru hlavičkující Miroslav David. Další branku přidal Lukáš Kašparec, který šel sám na brankáře Haška a střelou k tyči nedal božejovskému brankáři šanci. Nejhezčí branka padla v závěru zápasu, kdy se po pasu Nováka prokličkoval vápnem David Schober a střelou do šibenice uzavřel stav utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Jan Pfaur (hráč Kamenice nad Lipou B): Šli jsme do zápasu s tím, odčinit ostudnou porážku a slabý výkon z minulého kola. Začátek zápasu se nám nevydařil, ale poté jsme převzali iniciativu. Škoda, že jsme si nepohlídali v první půli vedení. Ve druhém poločase jsme si zápas hlídali, ale hosté byli také nebezpeční. S postupujícím časem hostům docházely síly a pro nás je určitě pozitivní, že jsme dokázali v útočné fázi dát pět branek.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] (64. J. Pavlas [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] - L. Kašparec [-] , J. Tětiva [-] (58. M. David [-] ) , P. Macháček [-] , D. Schober [-] - J. Vávra [-] (74. D. Růžička [-] ) , J. Růžička [-] (85. P. Šiška [-] )

TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - M. Havlík [-] (85. J. Menhard [-] ) , P. Kubů [-] , R. Kopejtko [-] , J. Kumžák [-] , V. Kocián [-] , M. Fučík [-] , J. Šátek [-] , J. Kumžák [-] , J. Pejcl [-] (55. O. Smejkal [-] ) , M. Carva [-]

ŽK: 45. J. Šátek , 47. M. Fučík , 81. O. Smejkal .
Hráči zápasu: L. Novák , L. Kašparec - T. Hašek .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HÁNA Samuel - ŠTANGL Josef (N), KNĚŽÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.