2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov opět vyhrál s nulou a uniká z pásma sestupu


Branky


0

Kamenici nad Lipou se proti Žirovu dlouhodobě nedaří. V minulé sezóně ztratila kamenická rezerva ve vzájemném souboji čtyři body (remízy 2:2 a 0:0), které ji následně chyběly v boji o postup do 1. B třídy. I tento zápas vyšel lépe domácímu Žirovu, který si tak připsal druhé vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirov do zápasu proti rezervě Kamenice nastoupil povzbuzen výhrou v předešlém kole, naopak hosté chtěli ukořistit první bodový zisk z venkovního zápasu. První poločas byl velmi opatrný, odehrával se pouze mezi šestnáctkam. Vyloženou šanci si nevypracoval ani jeden tým. K vidění bylo pouze několik nepřesných střel ze střední vzdálenosti a tak nebylo divu, že se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

 

Ve druhém dějství byl nebezpečnější Žirov. První varování přišlo v 60. minutě, kdy Hána z rohového kopu našel hlavu Bratrů, který trefil tyč. O chvíli si oba jmenovaní situaci zopakovali a opět zvonila tyč brankáře Davida Macháčka. V 75. minutě nastal zlomový okamžik, kapitán Morava se opřel levačkou do míče a trefil z 20 metrů přesně pod víko. V 90. minutě vlét do otevřené obrany Hána, byl faulován v pokutovém území brankářem Macháčkem a Lukáš Morava dal výsledku definitvní podobu proměněným pokutovým kopem. Žirovští tak po špatném vstupu do soutěže nabírají formu, rezerva Slovanu má naopak o čem přemýšlet, když i třetí venkovní zápas prohrála, navíc se jí zatím nepodařilo vstřelit venku ani jediný gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Jonatan Hána (hráč Žirova): V týmu je pohoda, posílilo nás vítězství z minulého kola v Žirovnici a "jsme na hrušce". Psychika dělá hodně i v této soutěži. Kluci už se ptali, jestli do 1. B třídy postupují dva týmy nebo jenom Horní Cerekev (smích). Zápas se nám povedl, soupeře jsme nepustili do žádné vyložené situace a po dvou nastřelených tyčkách jsme nakonec i dvakrát skórovali a zaslouženě vyhráli. Vítězství je o to cennější, že je opět s nulou. Zlepšili jsme defenzivní činnost celého týmu a Jarda Jonáš (brankář) je jistý.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Vladimír Papež (vedoucí mužstva Kamenice B): Byl to vyrovnaný zápas. Branky jsme obdrželi po zbytečných chybách. Myslím si, že zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] - L. Jonáš [-] , J. Hána [-] , L. Morava [-] , M. Bělík [-] (78. J. Nacházel [-] ) - P. Křivan [-] - R. Šanda [-] (46. L. Nebesař [-] ) , V. Bendl [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , J. Pavlas [-] , D. Růžička [-] (46. J. Ira [-] ) - L. Kašparec [-] , P. Macháček [-] , D. Schober [-] - J. Vávra [-] (68. O. Joza [-] ) , P. Šiška [-]

ŽK: 64. L. Morava - 90. D. Macháček .
Hráči zápasu: L. Morava - A. Schober .
Místo: Žirov. Počet diváků: 32. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - DANIEL Julius (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.