Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počátecký triumf v Kamenici nad Lipou režíroval kanonýr Kocourek


Branky


0

Zápas dvou střelců, tak by se dal ve stručnosti shrnout duel mezi rezervou Kamenice nad Lipou a Spartakem Počátky. V domácím dresu zazářil Jan Strašík, který dvěma góly dal rezervě Slovanu naději na bodový zisk. Tu však zhatil ostrostřelec Počátek, Vladimír Kocourek, který nastříleným hattrickem rozhodl o tom, že tři body putují do Počátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašík versus Kocourek = 2:2

V prvních dvaceti minutách měla Kamenice o něco málo více ze hry. Na konci dvacáté minuty dokázal Jan Strašík využít mírné převahy a hlavičkou dostal domácí do vedení. Hosté ihned vyrovnali, když domácí zahráli krátkou malou domů a po faulu v pokutovém uzemí se pískala penalta, kterou proměnil Kocourek. O pár minut později se hosté dostali k přímému kopu, Kocourkova střela trefila do hlavy domácího hráče ve zdi, od něhož se míč dostal nechytatelně za záda brankáře Davida Macháčka a hosté šli do vedení. Domácí dokázali vyrovnat, když se po závaru před brankou Počátek dokázal prosadit přízemní střelou opět Strašík.

Kocourek vystřelil Počátkám tři body

Ve druhém poločase hra celkově upadla. Na těžkém terénu byla k vidění řada nepřesností. Rozhodující moment nastal patnáct minut před koncem, kdy hostující Kocourek prošel obranou a přesnou střelu završil hattrick. V posledních minutách byly k vidění šance na obou stranách, ale ani Kašparec na domácí straně a Kocourek na druhé straně již nepohnuli stavem, a tak si hosté odvezli z Kamenice tři body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Nedaří se nám vůbec. Nedokážeme z velkých šancí dát branku a to nás sráží po celou sezonu. Je zajímavý, že i když se na zápasy scházíme líp než minulý rok, tak to je výsledkově naopak. Soupeři gratuluju, vybojoval vyrovnaný zápas na svojí stranu, ale přesto věřím, že se dokážeme na podzim ještě kousnout a vyhrát ostatní zápasy.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] (82. L. Kašparec [-] ) , A. Schober [-] , L. Hadač [-] - J. Houser [-] , V. Kupka [-] , J. Strašík [-] , J. Růžička [-] (46. P. Zahradník [-] ) - J. Vávra [-] (17. M. David [-] ) , D. Růžička [-] (67. O. Joza [-] )

TJ Spartak Počátky
A. Soukup [-] - T. Pavlíček [-] , T. Vít [-] , V. Kocourek [-] , P. Wiener [-] , R. Měkuta [-] , V. Šatara [-] , J. Doležal [-] , M. Tesař [-] , M. Pavlíček [-] , F. Novotný [-] (89. T. Novotný [-] )

ŽK: 20. J. Pfaur , 26. J. Růžička , 81. L. Hadač .
Hráči zápasu: J. Strašík - V. Kocourek .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 45. Rozhodčí: POUL Daniel - MACHÁČEK Patrik (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.