0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov svou fazónu potvrdil i v Božejově


Branky


0

Ve výborných výkonech pokračují fotbalisté Střepiny Žirov. Tým, který se v průběhu úvodních kol nacházel v podpalubí tabulky, nečekaně pookřál, když momentálně drží sedmizápasovou neporazitelnost. Žirovu funguje na jedičku hlavně defenzíva, gólman Jaroslav Jonáš propustil za svá záda v sedmi duelech pouhé čtyři branky. O tom, jak pevná je žirovská obrana, se ve 13. kole Poutník ligy přesvědčili v Božejově. Domácí Sokol nedokázal Žirovu vstřelit ani gól a nadále se tak zmítá v herní i výsledkové krizi, když ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech nemířil do černého a inkasoval k tomu 21 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Žirova byli po většinu zápasu lepším týmem. Už v 16. minutě se po zaváhání domácí obrany a brankáře Lukáše Macha prosadil žirovský záložník Daniel Němec. O sedm minut později bylo s domácími ještě hůř, to se po rohovém kopu prosadil hlavou Roman Bratrů. Do kabin se tak šlo daleko lépe hostujícímu mančaftu.

 

Ve druhé půli Žirov své vítězství pojistil. Ze stejné standartní situace jako při druhé brance padl i třetí gól zápasu. To v 60.minutě zakončoval nikým nehlídaný Nebesař. Žirovu v závěru trochu docházely síly, a tak se Božejov přeci jen dostal do několika velmi slibných šancí, ty ale všechny zlikvidoval skvělý Jaroslav Jonáš. Zápas tak nakonec skončil 0:3. Tímto výsledkem se jen prohloubila krize Božejova, Žirov naopak pohlídal svou dlouho trvající neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Jaroslav Kumžák - hráč: Dnes jsme hráli velmi špatně. Vůbec jsme nekombinovali a hlavně nám chyběla bojovnost.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
L. Mach [-] (22. T. Hašek [-] ) - M. Havlík [-] , P. Kubů [-] (81. P. Kubů [-] ) , R. Kopejtko [-] , J. Kumžák [-] , J. Menhard [-] (68. P. Smítka [-] ) , M. Fučík [-] (68. J. Šátek [-] ) , J. Vacek [-] , V. Kocián [-] , J. Pejcl [-] , M. Carva [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Brož [-] , R. Bratrů [-] , T. Haruda [-] , J. Cvrček [-] - D. Němec [-] , L. Morava [-] , L. Jonáš [-] , J. Hána [-] - R. Šanda [-] (62. T. Náměstek [-] ) - L. Nebesař [-] (62. P. Křivan [-] )

ŽK: 48. J. Menhard - 70. R. Bratrů , 83. L. Morava .
Hráči zápasu: R. Kopejtko - J. Jonáš .
Místo: Božejov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - PELÍŠEK Jaroslav (N), DANIEL Julius (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.