3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající žolík Jan Šátek vystřelil Božejovu důležité tři body


Branky


0

Důležitý zápas se hrál v rámci předehrávaného 14. kola v Božejově. Domácí Sokol, který se v posledních kolech neuvěřitelně trápil, přivítal hosty z Jiřic, kteří zatím patří k nejvetším zklamáním sezóny. Duel bodově chudých celků přinesl radost do domácího tábora. Božejovu tři důležité body zařídil střídající Jan Šátek, který dvěma góly zápas rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek důležitého zápasu, ve kterém potřebu bodovat měly oba týmy, patřil hostům z Jiřic, kteří měli více ze hry, v průběhu první půle se však hra vyrovnala, gólu se ale diváci nedočkali. Nejblíže k němu měl Pavel Kubů, který nastřelil břevno.

 

I začátek druhého poločasu patřil Jiřicím, svojí převahu dokázaly přetavit i gólem. Zaváhání Josefa Kumžák potrestal v 51.minutě jiřický David Holoubek. Domácí Sokol inkasovaný gól nakopl. V 61. minutě prodloužil dlouhý nákop střídající Šátek a Pavel Kubů poslal míč neomylně po zemi, Krupička se v brance Jiřic natahoval marně. O devět minut později už domácí vedli, Krupička neudržel rohový kop a Šátek protlačil míč do branky. Za dalších pět minut už bylo rozhodnuto, to se prosadil přízemní střelou opět střídající Jan Šátek. Závěr zápasu si už Božejov pohlídal a zaslouženě si tak připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Jaroslav Kumžák - hráč: Naše vítězství považuji za zasloužené. Jsme rádi, že jsme přerušili neúspěšnou sérii a že jsme důležitý zápas dokázali vyhrát.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
L. Mach [-] - J. Vacek [-] (73. P. Kubů [-] ) , J. Menhard [-] , V. Kocián [-] , J. Kumžák [-] , M. Carva [-] , M. Havlík [-] (50. J. Šátek [-] ) , P. Kubů [-] , R. Kopejtko [-] , J. Kumžák [-] , M. Fučík [-]

SK Jiřice
M. Krupička [-] - J. Vincenc [-] (51. J. Frantál [-] ) , R. Čepl [-] - - P. Hložek [-] (28. F. Krejčí [-] ) , D. Holoubek [-] , M. Trnka [-] , D. Vincenc [-] , M. Novák [-] , J. Jůzl [-] , M. Jirků [-] , J. Hrůza [-]

ŽK: 40. V. Kocián .
Hráči zápasu: J. Šátek - M. Jirků .
Místo: Božejov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KNĚŽÍNEK Jiří (N), PEXA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.