Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní kolo se vydařilo rezervě Žirovnice


Branky


0

Start do jarních bojů OP se rezervě Žirovnice povedl. V duelu proti Plačkovu si domácí spravili reputaci za podzimní krutý debakl, který v Plačkově utržili. Domácí poslal hned ve druhé minutě do vedení O. Doležal, poté sice plačkovský Zemek vyrovnal, ale pak už se do listiny střelců zapisovali pouze domácí střelci. Po výsledku 4:1 tak Žirovničtí slaví první jarný vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním odpoledni se diváci v Žirovnici mohli přijít podívat na první vystoupení domáci rezervy proti Plačkovu a hned ve druhé minutě viděli první branku Ondřeje Doležela, který si střeleckou formu přenesl z podzimu i do jara. K vidění byla spousta nakopávaných balonu z obou stran. Ve 25. minutě se povedlo hostům vyrovnat po chybě domací obrany, Zemek trestal. Pak už byla Žirovnice lepším týmem. Ve 32. minutě se trefil sniper domácích podruhé ( Ondřej Doležal ). Druhý poločas se povedl opět rezervě Žirovnice, když se po dvou minutách trefil Matěj Rušil a o osm minut později se krásně trefil kapitán týmu Omasta, který tak okořenil své skvělé vystoupení v tomto utkání. Oba týmy ve zbytku utkání měli ještě pár šancí, ale golově se neprosadil ani jeden. Žirovnice hrozila hlavně ze standartek a hosté z brejků.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Pavel Rysl - obránce: Bylo to těžké utkání, rozehranost nebyla taková jako by si všichni představovali. Jsme rádi, že se nám povedlo urvat body a snad se nastartovat do dalších bojů. Soupeři přeji hodně štěstí.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
D. Švec [-] - P. Doležal [-] (71. M. Tomšů [-] ) , J. Omasta [-] , R. Hřib [-] , J. Metlička [-] , P. Rysl [-] (86. J. Mach [-] ) - O. Doležal [-] (82. L. Malý [-] ) , M. Duba [-] , M. Rušil [-] , T. Severa [-] - M. Pokorný [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - M. Schoula [-] , R. Hájek [-] , R. Zemek [-] , O. Kubů [-] , T. Keller [-] , J. Kalivoda [-] , J. Kašpar [-] , F. Mottl [-] , L. Palán [-] , R. Tesař [-] (55. J. Svoboda [-] )

ŽK: 40. R. Hřib - 22. O. Kubů .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - POUL Daniel, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.