4:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice venku opět selhala, tentokrát byl nad její síly Plačkov


Branky


0

Nejde to, nejde. Loňská štika soutěže, rezerva Kamenice nad Lipou, se letos trápí. A to především v zápasech na soupeřových hřištích. Venkovní mizérii Kameničtí potvrdili i v Plačkově, kde inkasovali během půle čtyři branky a bylo po zápase. Velmi cenné body domácímu Plačkovu zajistil dvěma góly René Zemek, trefil se i Keller a Štěpán. Za hosty kosmeticky upravoval výši prohry Lukáš Kašparec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkov bitvu konkurentů rozhodl v první půli

V prvním poločase bylo k vidění celkem dost šancí většinou po chybách v obraně. Domácí zahrozili již na začátku zápasu, brankou to však neskončilo. O chvíli později se domácí Zemek již nemýlil a dostal Plačkov do vedení. Největší šanci hostů měl v pětadvacáté minutě Patrik Macháček, který však v šanci trefil pouze brankáře Novotného. O pět minut později šel Plačkov do dvoubrankového vedení, když domácí využili rychlý protiútok. Plačkov byl i nadále při chuti a o chvíli později zvyšoval na 3:0 Tomáš Keller. Pět minut před koncem poločasu dokázal po rohovém kopu snížit stav zápasu hlavou kamenický Lukáš Kašparec. O dvě minuty později se dostal do šance L. Hadač, branku však netrefil. Toho dokázali domácí o minutu později využít a po druhé brance domácího René Zemka šli s pohodlným náskokem do druhého poločasu.

Po přestávce v Plačkově již střelci mlčeli

Ve druhém poločase celkově hra obou týmu upadla. K vidění byla spíše řada nepřesností v rozehrávce. Obě mužstva měla po jedné velké šanci, skóre se však již neměnilo. Důležité tři body nakonec slavil Plačkov, hosté z Kamenice nad Lipou pouze potvrdili, že se jim v této sezoně venku vůbec nedaří.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - útočník: Venku se nám prostě letos absolutně nedaří a přitom se scházíme v podobné sestavě jak venku tak i doma. V zápase jsme udělali řadu chyb jak v obraně, tak i v útoku. Při tolika chybách nemůžeme pomýšlet na body.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - R. Štěpán [-] (62. L. Palán [-] ) , M. Němec [-] , K. Vaňous [-] , R. Hájek [-] , R. Zemek [-] , O. Kubů [-] , T. Keller [-] , J. Kalivoda [-] (76. M. Schoula [-] ) , F. Mottl [-] , R. Tesař [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , A. Schober [-] , L. Hadač [-] - J. Houser [-] , D. Schober [-] (46. J. Houser [-] ) , D. Slabý [-] (82. P. Šiška [-] ) , J. Pfaur [-] - L. Kašparec [-] , P. Macháček [-]

ŽK: 61. L. Novák .
Hráči zápasu: T. Keller , R. Zemek - J. Houser .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 54. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SVOBODA Jan (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.