0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany vyšly doma znovu naprázdno


Branky


38. L. Polcar , 55. J. Jiroušek , 88. P. Ikrényi (p.)
17

V druhém domácím zápase v řadě se představily Chrášťany, tentokrát proti ambicióznímu Pavlíkovu. Hosté se netají těmi nejvyššími cíly, ke splnění kterých potřebovali v tomto utkání zvítězit. Pavlíkov roli favorita potvrdil, domácím nedovolil ani jednu branku a bral plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Od začátku zápasu se hosté ujali otěží nad zápasem a drželi míč na svých kopačkách. Vytvářeli si šance, ale žádná zakončení výrazněji branku domácích neohrozila. Chrášťany se jen těžko dostávaly za polovinu hřiště a marně se snažily ohrozit branku svého soupeře. Nakonec domácí obrana vydržela vzdorovat do 38. minuty. Ve vápně se dostal k míči hostující kapitán L. Polcar a obstřelil Šuteru – 0:1. Do poločasu se již skóre nezměnilo, a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího vedení pro hosty.

Překvapení se nekonalo

Druhý poločas navázal na konec prvního. Hosté drželi míč na svých kopačkách, snažili se vytvářet šance a domácí občas zahrozili možností brejku. Uklidnění pro hosty vystřelil Jiroušek, který se v 55. minutě prosadil z přímého kopu z hranice vápna – 0:2. Pavlíkov si ve velkém klidu pohlídali závěr zápasu.

 

Domácí Slavoj měl míč jen ojediněle a ve většině případech o něj velice rychle přišel. Poslední slovo v zápase měli opět hosté. V samém závěru fauloval Karas ve vápně O. Polcara, viděl druhou žlutou v zápase a šel předčasně do sprch. Z nařízeného pokutového kopu se Ikrényi ml. nemýlil – 0:3.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Dnes se potvrdilo, proč je Pavlíkov první. V zápase nás k ničemu nepustili a v klidu si dokráčeli pro tři body. Nic víc k tomu asi nejde říci.

SK Pavlíkov
Petr Ikrényi, záložník: Jsme rádi za další vítězství a tři body z venku. Soupeř byl nepříjemný, ale věděli jsme, že gól přijde a do poločasu jsme po dobré akci otevřeli skóre. Na druhý poločas jsme šli s odhodláním zvýšit skóre a také se tak stalo, kdy jsme přidali další dva góly. Soupeř bohužel v některých chvílích neunášel stav zápasu, chvílemi se jiskřilo, a tak jsme rádi, že nikdo z nás nebyl zraněn. A také bych pochválil hlavního rozhodčího.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - D. Kořínek [-] , P. Drexler [-] (63. L. Rédl [-] ) , T. Rédl [-] , Z. Hubáček [-] , R. Kozák [-] , D. Dvořák [-] , K. Loula [-] , V. Erben [-] (88. L. Douša [-] ) , M. Nováček [-] , J. Karas [-]

SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - L. Polcar [-] , J. Koc [-] - P. Ikrényi [-] , P. Chytrý [-] - J. Jiroušek [-] (73. P. Ikrényi [-] ) , P. Čech st. [-] (46. J. Erben [-] ) - O. Vávra [-] , T. Kindl [-] (81. L. Bureš [-] ) , O. Polcar [-] , D. Řezáč [-]

ŽK: 12. J. Karas , 73. D. Dvořák - 73. T. Kindl . ČK: 87. J. Karas .
Hráči zápasu: V. Erben - D. Řezáč , P. Chytrý .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - LAUBER František (N), GEBHART Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Aspirant na postup do okresního přeboru si zastřílí na hřišti Chrášťan a bude brát plný počet bodů.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů