5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nejproduktivnější celek soutěže znovu pálil ostrými


Branky


22. P. Ikrényi (p.) , 26. T. Kindl , 36. T. Kindl , 55. P. Ikrényi , 77. T. Kindl
10

S pouhou jednou inkasovanou a šestnácti vstřelenými brankami nastupovali fotbalisté Pavlíkova do třetího kola, kde na svém hřišti vyzvali Slabce. Hosty mohla produktivita domácích strašit a stála před nimi velká výzva. Favorita soutěže o body neobrali a ani bojovný výkon domácí v pětigólové výhře nezastavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klid až po penaltě

Pavlíkov vstupoval do utkání v roli favorita a před slabeckými hráči stál velmi těžký úkol. V úvodních minutách to ale domácím tak úplně neklapalo, bylo k vidění dosti nepřesností, což dávalo naději hostujícímu celku. Slabce ale pomalejšího rozjezdu svého soupeře nevyužily a ke své smůle mu nabídly pokutový kop. Toho se ujal Ikrényi ml. a domácí vysvobodil. Na mladíka ve středu hřiště navázal dalšími dvěma góly Kindl a vedení bylo hned znatelnější - 3:0.

Dáme bůra, dáme

Během druhého poločasu měl na kopačkách míč více Pavlíkov, a tak hosté museli věnovat běhání bez míče hodně úsilí, což je stálo velké množství sil. V 55. minutě podruhé mířil přesně Ikrényi a bylo hotovo. Domácí měli i další slibné šance, ale slabecká defenziva s Gajdošem v brance odolávala. Tureček na druhé straně měl o poznání méně práce než jeho kolega. Domácí si hlídali vedení a v 77. minutě tři body podtrhl Kindl, který zkompletoval hattrick. Z těžkého zápasu tak Slabce neodvážely ani bod, ale na hřišti zanechaly bojovný výkon, od kterého se mohou odrážet do dalších bojů. Pavlíkov je nadále v soutěži suverénní - 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Petr Ikrényi, záložník: Jsme rádi, že jsme zvládli derby a získali tři body, ale naše hra nebyla pro diváky příliš pohledná. Hráli jsme chaoticky na začátku a uklidnili jsme se až po proměněné penaltě, poté už byl zápas v naší režii. Mohou nás mrzet neproměněné tutovky, kterých bylo spousta. Soupeře pochválím za jeho výkon, protože v neúplné sestavě podal bojovný výkon.




Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - L. Polcar [-] , A. Bureš [-] , J. Erben [-] , J. Koc [-] - P. Chytrý [-] , T. Kindl [-] , P. Ikrényi [-] - J. Jiroušek [-] , P. Čech st. [-] - D. Řezáč [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - M. Benada [-] , R. Vejtasa [-] , P. Hejl [-] , F. Hůla [-] , J. Čiha [-] , T. Lev [-] , M. Vaněk [-] , J. Gajdoš [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-]

ŽK: 16. D. Řezáč .
Hráči zápasu: L. Polcar , T. Kindl , P. Ikrényi .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ROLL Marek (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Jako hráč domácích nemůžu jinak, než věřit ve výhru svého týmu. Výsledky 10:1 a 6:0 pro naše barvy hovoří jasně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích