0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z bratrského souboje Benešů vyšel vítězně Honza s Adamem


Branky


11

Velmi pikantní souboj se odehrál v Pustovětech, kde místní Sokol přivítal rezervu Tatranu Rakovník. A proč pikantní? V domácí brance nastoupil Michal Beneš, který se postavil svým dvěma bratrům, Janovi a Adamovi. Z utkání nakonec vyšli vítězně ti mladší, ale Michala mohlo alespoň těšit, že lapil svému bráchovi Honzovi penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Od úvodní minuty bylo vidět, že oba celky nevypouští žádný souboj. Pustověty stály proti kvalitnímu soupeři, který měl více míč na kopačkách, ale domácí s ním zvládli držet krok a k ničemu ho příliš nepouštěli. Komplikací pro hostující rezervu bylo brzké zranění M. Kučery. Obrana Sokola působila kompaktně a Tatranu dovolila ojedinělou příležitost, po které mířil Tereshchenko nad. Největší šanci prvního dějství měl domácí Sýkora, ale po centru ze strany namířil svůj pokus pouze do A. Beneše.

Neproměněné penalty

Pustověty vstoupily do druhého dějství velmi dobře a mohli se těšit z vybojované penalty. Tu na sebe vzal Šimon, ale A. Beneš se blýskl a jeho pokus na pravou stranu zneškodnil. Hosté hrozili z brejků. Do šance z jednoho takového se dostal Tereshchenko, ale mířil pouze do M. Beneše. Z další šance už se rezerva radovala. J. Beneš od poloviny hřiště postupoval sám na branku, svůj nájezd vyšperkoval kličkou brankáři a zakončením do prázdné branky - 0:1.

 

Sokol tak měl půl hodiny na to, aby s utkáním něco udělal. Pár minut po první brance se situace opakovala s tím rozdílem, že klička tatranského hráče skončila nedovoleným zákrokem M. Beneše a ten tak čelil penaltě. Tu si na sebe vzal sám faulovaný, ale v bratrském souboji vyhrál Michal, který přečetl jeho úmysl do pravé strany a připsal si také chycenou penaltu. Pustovětské naděje tak žily i nadále.

 

Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale veškeré pokusy byly odvráceny hostující rezervou, leckdy až na úrovni brankové čáry. Ve zbylých šancí byla koncovka Sokola nepřesná, a tak přišel trest. V 85. minutě utekl Markam, naservíroval přes vápno J. Benešovi a ten doklepl do odkryté svatyně - 0:2. Pustověty tak mohly litovat neproměněných šancí, protože na body to v tomto zápase zkrátka bylo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Ze začátku zápasu to byl od obou mužstev bojovný výkon. Tatran měl nicméně územní převahu. Trochu ho zbrzdilo brzké zranění Kučery. První větší šanci jsme měli my, ale neproměnili jsme. Tatran se k nám nedostával jednodušše. Dobře jsme bránili a soupeři dovolili pouze jednu šanci, kterou neproměnil. Ve druhém poločase jsme začali být lepším týmem a vybojovali jsme si penaltu, kterou ale brácha chytil. Měli jsme dost příležitostí, ty jsme ale neproměnili a přišel trest v podobě gólu. Poté se situace opakovala a byla z toho penalta, kterou ale zahrál Honza stejně jako Šimon a já jsem jeho úmysl vystihl. Před koncem pak z brejku Tatran udeřil podruhé. Kdyby to skončilo 5:2 pro nás, tak by se nikdo nemohl divit, ale nic jsme bohužel nedali.

TJ Tatran Rakovník B
Jan Beneš, útočník: Jsem rád, že jsme utkání proti Pustovětům zvládli. První poločas jsme se nemohli dostat do žádné brankové příležitosti, naopak domácí jednu měli, kterou nedokázali proměnit. My jsme se k ničemu nedokázali propracovat. Ve druhém poločase za stavu 0:0 domácí neproměnili pokutový kop a jak se nakonec ukázalo, toto byl klíčový moment utkání. Nám se povedlo dostat do vedení, poté domácí otevřeli svou hru, ale my jsme několik slibných brejků nedotáhli do konce. Poté přišel pokutový kop pro nás, který jsem bohužel nedokázal proměnit. Naštěstí pět minut na to se ode mě šťastně odrazil míč do pustovětské branky. V utkání jsme byli šťastnějším týmem, ale i to je k fotbalu potřeba.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] , N. Zoufalý [-] (46. M. Kameník [-] ) , M. Šimon [-] , F. Kratochvíl [-] (85. M. Hajný [-] ) , J. Sýkora [-] (30. M. Peták [-] ) , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-]

TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - . Ben [-] (85. L. Fidler [-] ) , M. Hájek [-] , K. Tereshchenko [-] , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] (4. F. Vojtek [-] ) , A. Dunaj [-] , O. Jelínek [-] , M. Toráč [-] , D. Culacovschi [-] , P. Koucký [-]

ŽK: 40. O. Hula , 75. M. Šimon , 80. J. Hula , 83. M. Beneš , 88. M. Hajný - 69. J. Beneš .
Hráči zápasu: M. Beneš - A. Beneš , J. Beneš .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: TVRZ Marek - KOZÁK Lubomír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra domácích