Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov nadělil rezervě Žirovnice osmigólový výprask


Branky


9

V dohrávce 1. kola OP Pelhřimov přivítala rezerva Pelhřimova na svém hřišti rezervu Žirovnice. Do utkání vstupoval jako favorit Pelhřimov, jelikož se pyšní skvělou formu a zároveň se zaslouženě drží na první příčce tabulky, hosté z Žirovnice tak mohli pouze překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Vopálenský

Od prvních minut úvodního dějství byli aktivnější domácí. Již ve 2. minutě poslal Fanta z pravé strany přihrávku na Vopálenského, který se nacházel před bránou nikým nehlídaný, míč ho však těsně minul. Následující Vopálenského dorážku zneškodnil hostující brankář Kolář. Další slibné příležitosti měli na svědomí Heřmánek a Adam, ale žádná z těchto střel neskončila v bráně. Domácí se mohli radovat ve 21. minutě, kdy se po úniku skrz žirovnickou obranu dostal do zakončení Vopálenský, který se nemýlil. Další branka přišla o pět minut později. To ve 27. minutě centroval z levé strany do velkého vápna Vopálenský, jehož centr si našel Adam a míč dostal za záda Koláře. Ve 32. minutě chybně rozehrál domácí Hejda. Chybnou rozehrávku zachytil Kopejtko, jenž zaregistroval vystoupeného Dvořáka a zkusil ho překonat střelou z poloviny hřiště. Jeho pokus ale bránu nezasáhl. Hned na to Moravec poslal přihrávku na Heřmánka, který ji nedokázal zachytit. Přihrávka prošla přes několik dalších hráčů na Fantu, který se vydal sám na brankáře, s klidem uklidil míč do sítě a zvýšil skóre na 3:0. Ve 36. minutě se opět prosadil útočník Adam. O minutu později po přihrávce Fanty mířil přesně Vopálenský a stav zápasu navýšil na 5:0. Minutu před koncem úvodního dějství se ještě dokázal prosadit Fanta a do kabin se tak odcházelo za stavu 6:0 pro Pelhřimov.

Střelecký účet uzavřel čtyřgólový Adam

Začátek druhého poločasu polevil na tempu, jelikož domácí měli vysoký náskok a lehce polevil. Na laxnost domácích reagovali hosté a v 61. minutě se dokázal po rohovém kopu prosadit hlavou Metlička. Domácí však rychle zareagovali a v 64. minutě na obdrženou branku odpověděl Fanta. V 72. minutě se prosadil Adam, když si našel přesný centr a vstřelil tak svou další branku v utkání. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a Pelhřimov si tak připsal další body do tabulky.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - V. Beneš [-] , M. Kalina [-] (46. J. Pavouk [-] ) , A. Kotrč [-] , D. Fanta [-] , R. Hejda [-] - M. Moravec [-] (46. J. Zabloudil [-] ) , P. Heřmánek [-] , L. Vopálenský [-] , T. Jeřábek [-] (61. T. Škoda [-] ) - J. Adam [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - O. Kolář [-] (46. J. Mach [-] ) , R. Bártů [-] , R. Kopejtko [-] (63. L. Severa [-] ) , P. Kolář [-] , J. Misař [-] , M. Jirsa [-] , M. Drápal [-] , J. Metlička [-] , P. Doležal [-] , S. Koudelka [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reich Milan - REICH Ondřej, PRCHAL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:20
Šmíd Vojtěch

Expert: Tomáš Dohnal
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Pelhřimova po ztrátě s námi v tomto zápase jednoznačně porazí tým hostů.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 16:55

Tip: výhra domácích

Maraton po ztrátě v Červené Řečici teď musí naplno zabodovat a povede se jim to bez větších potíží.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:26
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:36

Tip: výhra domácích