V. Prchal 23. (p.)
V. Prchal 44.
2:4
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:00

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec nedokázal využít domácího prostředí a prohrál s rezervou Kamenice 2:4


Branky


23. V. Prchal (p.) , 44. V. Prchal - 47. J. Tětiva , 50. O. Joza , 62. M. Chvála , 87. M. Chvála
7

Ve 12. kole přivítal Lukavec na svém hřišti mužstvo z Kamenice nad Lipou, které se nachází v první polovině tabulky. Hostující mužstvo mělo za sebou volný víkend, takže přijelo do Lukavce relativně odpočaté, naopak Lukavec měl za sebou utkání z Počátky, které dokázal zvítězit s přehledem 10:0. Od tohoto utkání se očekávala vyrovnaná bitva od prvních do posledních minut, kdy favorit není předem známý, ale papírově to vypadalo ve prospěch hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký účet otevřel z penalty domácí Prchal

Do utkání vstoupili lépe hosté a brzy si vytvořili také první příležitost, kterou ovšem nedokázal proměnit Joza, jehož střela mířila mimo bránu domácích. Také další v vypracovaných příležitostí Kamenice gólovou radost nespustily. Po úvodní čtvrthodině převzali kormidlo domácí a začali využívat chyby v rozehrávce soupeře, které často vedly k nebezpečným protiútokům. Ve 23. minutě přišel důležitý moment utkání, když ve vápně hostujícho celku zahrál obránce Pfaur rukou a byla tak nařízená penalta pro domácí. Exekuce pokutového kopu se zhostil Václav Prchal a s přehledem ho také proměnil. Vyrovnání mohlo přijít z kopačky Iry, ale ani on nedokázal překonat domácího brankáře Roubala. Naopak druhou branku přidali domácí. To dokázal přesného centru z pravé strany opět Prchal, který svou přesnou střelou nedal hostujímu brankáři šanci. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení domácích.

Koncovku utkání zvládli lépe hosté

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Kamenice a brzy také přišlo snížení, kdy se ve 47. minutě po přihrávce Jozy prosadil Tetiva. O tři minuty později vstřelil branku sám Joza a rázem bylo vyrovnáno. Hosté se chtěli dostat rychle do vedení, ale další slibnou šanci měli domácí, kteří se dostali do rychlého protiútoku, ale ten brankou neskončil především díky skvělému zákroku Lukáše Hadače. Nápor Kamenice nakonec přinesl vedoucí branku, když míč dokázal do sítě dorazit Chvála. Převahu v držení míče měli především hosté, kteří se snažili vedení pohlídat a domácí celek k ničemu nepustit. Několik dalších příležitostí Kamenice nevyužila, ale přesto měla poslední slovo, když svou druhou branku v utkání vstřelil opět Chvála a potvrdil tak vítězství hostujícího celku.

V dalším kole přivítá Kamenice nad Lipou "B" na svém hřišti Počátky. Naopak Lukavec čeká venkovní utkání v Obratani, které slibuje velmi napínavé a vyhrocené klání.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: "Do utkání jsme vstoupili solidně, avšak nevyjádřili jsme to brankou. Gól domácích nás rozhodil a my začali kazit i snadné přihrávky. O poločase jsme se uklidnili a rychle soupeře dostali pod tlak. Tentokrát i s brankovým vyjádřením. Měli jsme rozhodnout utkání dříve. Sami jsme si to ztížili. Přesto zasloužená výhra."



Sestavy


TJ Start Lukavec
J. Roubal [-] - M. Kott [-] (79. D. Wenemoser [-] ) , D. Rážek [-] (68. M. Kratochvíl [-] ) , M. Merenus [-] , V. Zamrzla [-] (68. M. Chomát [-] ) , V. Prchal [-] , J. Kalina [-] , L. Kratochvíl [-] , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-] , V. Prchal [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Macháček [-] (79. P. Kumžák [-] ) , D. Slabý [-] , O. Šuranský [-] , J. Pfaur [-] - O. Joza [-] , P. Zdeněk [-] , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - D. Hadač [-] (68. J. Houser [-] ) , M. Chvála [-] (87. P. Tuček [-] ) -

ŽK: 33. L. Kratochvíl , 66. V. Zamrzla - 39. J. Pfaur , 55. P. Zdeněk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - PEŠEK Jiří (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:39
Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Šoula
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Kamenice přijede do Lukavce vyhrát a díky její produktivitě se jí to podaří.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 23:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:06

Tip: výhra hostů

Hosté se posílí z A-týmu a z Lukavce si odvezou body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 16:54

Tip: remíza