Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lukavec si na domácím hřišti poradil s Počátky a zvítězil 10:0


9

V 10. kole přivítal Lukavec na svém hřišti Počátky, které nemají dobrou sezónu a potýkají s nízkým počtem hráčů. Domácí chtěli také odčinit porážku s Žirovnicí a potvrdit roli favorita v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení po půl hodině hry David Rážek

Již od prvních minut byli aktivnější domácí a hned ve druhé minutě měli možnost vstřelit branku z pokutového kopu. Bohužel pro Lukavec Mišoň neproměnil a skóre se tak nezměnilo. Další příležitost měl Rážek, ale jeho pokus skončil pouze na tyči hostující branky. Zamrzla poté také svou příležitost neproměnil. Hosté se dostali do ojedinělé šance ve 30. minutě, kdy došlo po rohovém kopu k nepřehledné situaci, ale domácí tento zmatek dokázali odvrátit. O pět minut později už šel Lukavec do vedení. Po krásné akci se prosadil David Rážek a uklidnil tak domácí mužstvo. O dvě minuty se prosadil Josef Mařinec a zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Poté se znovu prosadil David Rážek, když nedal hostujícímu brankáři šanci. Ve 62. minutě svou příležitost proměnil jeho bratr Dominik a tak se do kabin odcházelo za stavu 4:0 pro domácí.

Ve druhém poločasu přidal Lukavec ještě šest branek

Do druhého dějství vstoupili opět aktivněji domácí a začali hned diktovat tempo hry. To vedlo k další brance, o kterou se postaral v 52. minutě Dominik Rážek. Ten stejný hráč se prosadil o deset minut později a dovršil tak hattrick. Na útočníka Lukavce navázal také Vojtěch Zamrzla, který vyprodukoval skvělou střelu, jež skončila v brance Počátek, 7:0. V 75. minutě se ukázal sváteční střelec Martin Kratochvíl a proměnil svou slibnou příležitost. Další branku domácích přidal Vojtěch Prchal a střelecký účet utkání uzavřel opět Martin Kratochvíl. Lukavec tak potvrdil roli favorita a zvítězil 10:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Jaroslav Roubal: „Jsem rád, že jsme zápas zvládli. Škoda, že jsme neproměnili šance hned na začátku utkání, čímž bychom se uklidnili a mohli hrát více v klidu. Velké díky patří klukům z Počátek, kteří přijeli a zápas odehráli.“




Sestavy


TJ Start Lukavec
J. Roubal [-] - D. Rážek [-] (60. V. Zamrzla [-] ) , M. Zamrzla [-] , L. Kotek [-] (69. M. Zamrzla [-] ) , J. Kalina [-] (60. M. Kratochvíl [-] ) , D. Rážek [-] , L. Kratochvíl [-] , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-] (60. M. Chomát [-] ) , V. Prchal [-] , V. Prchal [-]

TJ Spartak Počátky
V. Škeřík [-] - J. Dvořák [-] , J. Poláček [-] , M. Kőrber [-] (22. A. Kocmánek [-] ) , M. Valeš [-] , M. Konvalinka [-] , M. Pastuška [-] , L. Plášil [-] , O. Plášil [-] , J. Musil [-] (46. Š. Kysela [-] ) , F. Hlásný [-]

ŽK: 26. L. Plášil , 75. O. Plášil .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Ondřej - ZAMRZLA Milan (N), KARAS Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Horký
Tip experta: výhra domácích

Největší výhra Počátek bude, když se na zápas sejdou v plném počtu. Lukavec si připíše tři body a je jenom otázka o kolik branek to bude.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích