2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice prohrála na svém hřišti s rezervou Speřic 2:5


Branky


6. V. Pulda , 55. T. Obranec - 32. M. Švec , 39. M. Švec , 43. V. Ganobjak , 67. T. Dohnal (vl.) , 72. P. Huňáček
9

V 10. kole OP Pelhřimov přivítala Červená Řečice na svém hřišti rezervu Speřic. Domácí chtěli odčinit neúspěch z Černovic, kde prohráli 5:1, ale jejich výkon nebyl vůbec špatný, toho chtěli využít a především se předvést před domácím publikem. Naopak Speřice si v minulém kole poradily s Pacovem B hladce a zvítězily 10:0, což je pro toto utkání stavělo do role favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel Pulda

Od prvních minut úvodního dějství byli aktivnější domácí a vyústilo to v brzkou branku. Po pěkné akci využil nahrávky Obrance Pulda a vstřelil úvodní branku utkání. Domácí i po vstřelení branky byli aktivnější a snažili se svůj náskok navýšit. Bohužel se jim to nepodařilo a ve 32. minutě došlo k vyrovnání. Prosadil se Marek Švec, který dokázal využít zaváhání v domácí obraně a samostatný únik zakončil po zemi k tyči. Zhruba o 6 minut později šli hosté do vedení. Zásluhu na tom měl opět Švec, jenž se dokázal otočit ve vápně a skvěle umístil střelu pod břevno Brázdovy svatyně. Další branku hostí přidal ve 42. minutě Ganobjak, který využil přímý kop a jeho exekuce se zhostil bravurně. Domácí Brázda neměl šanci. Možnost na snížení měl v závěru prvního poločasu Plachý, ale svůj samostatný únik neproměnil. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:1 pro hosty ze Speřic.

Obrancův kontaktní gól na obrat zápasu nestačil

Začátek druhého poločasu byl opět ve znamení aktivní hry domácích, kteří cítili příležitost na snížení. O to se postaral v 55. minutě domácí kanonýr Tomáš Obranec, když byl důrazný ve vápně soupeře a z úhlu propálil hostujícího brankáře. Po vstřelení kontaktní branky ovšem domácí v aktivitě polevili a soupeř to potrestal. Červená Řečice měla také v určité fázi utkání smůlu, když v 67. minutě šel hostující útočník sám na brankáře, ještě se stihl vrátit bojovný Dohnal, ale v souboji se soupeřem si nešťastně srazil míč do vlastní brány. Speřice si tak vytvořily dvoubrankový náskok a stačilo si pouze výsledek pohlídat. Další slibnou příležitost měl na straně domácích Obranec, ale jeho krásná střela z přímého kopu skončila pouze na tyči soupeřovy branky. Hosté přidali pátou branku v 72. minutě, když se prosadil Patrik Huňáček. Hosté si už po zbytek zápasu pohlídali a zvítězili v Červené Řečici 5:2.

V dalším kole čeká Červenou Řečici utkání na půdě pacovské rezervy. Speřice čeká domácí utkání proti Pelhřimovu „B“, který si v tomto kola poradil s lídrem tabulky z Černovic 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Jan Brázda: „Těžký zápas na hodnocení, pro nás možná až trošku smolný. Do 30 minuty jsme lepší, pak dostaneme góly , nedáme šance.... v druhé půli dáme kontaktní branku, ale místo toho abychom přidali tak přestaneme hrát. V druhém poločase jsme potom odešli fyzicky. Soupeř si výsledek pohlídal, všechny příležitosti nádherně a s přehledem zakončil. Vyzdvihnout musím hlavně první tři trefy, bravurní zakončení, klobouk dolů. V našem týmu mi až na výjimky chyběla bojovnost, chuť hrát, takhle se vyhrávat nedá. Musíme se sebrat a dát hlavu nahoru. V Pacově už naplno zabodovat. Gratuluji soupeři, který i bez hráčů z A týmu dokáže hrát velmi kvalitně.“




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - J. Dýnek [-] , O. Plachý [-] , J. Duchan [-] , T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , T. Novák [-] , D. Roubal [-] , Z. Káva [-]

TJ Dálnice Speřice B
P. Maďar [-] - V. Zach [-] , L. Svoboda [-] , D. Moravec [-] , J. Moravec [-] (64. M. Čermák [-] ) - T. Krčil [-] (46. P. Huňáček [-] ) , P. Nápravník [-] , J. Merunka [-] , T. Krejčí [-] (72. M. Záviška [-] ) , V. Ganobjak [-] - M. Švec [-]

ŽK: 42. J. Duchan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - KELLER Jakub (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Horký
Tip experta: výhra domácích

Překvapení kola, kde domácí budou brát tři body a Tomáš Obranec potvrdí, že je postrach okresu. Hosté si udělají příjemný nedělní výlet.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů