0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice prohrála na domácím hřišti s Ústrašínem 0:2


Branky


8

V 9. kole přivítala rezerva Kamenice nad Lipou na svém hřišti Ústrašín, který chtěl soupeře potrápit a po domácím remízovém utkání s Jiřicemi získat tři body. Naopak Kamenice chtěla napravit vysokou porážku z Pelhřimova a udělat svým domácím příznivcům radost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas změnu stavu nepřinesl

První minuty úvodního dějství byli vyrovnané. Oba týmy se snažili získat převahu ve středu hřiště a vytvořit si slibné brankové příležitosti. Jednu z příležitostí měl hostující Šmíd, který mířil těsně nad bránu domácího brankáře Přívratského. Další nebezpečnou situaci ze strany hostů měl na svědomí Morava, jenž ovšem trefil pouze tyč domácí svatyně. Jeho následující pokus poté zneškodnil opět domácí brankář. Slovan si také vytvořil několik brankových příležitostí, ale jejich pokusy bohužel branku nepřinesly. Zásluhu na tom měl především David Rohovec, který nedal domácím útočníkům šanci pro skórování. Po úvodních patnácti minutách byli přece jenom aktivnější domácí, ale žádná z jejich střel se nedokázala dostat za záda hostujícího brankáře. První dějství bylo tak na vytvořené příležitosti vyrovnané, ale branku bohužel pro diváky nepřineslo. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 0:0.

O vítězství Ústrašína rozhodl Vonásek

Druhý poločas začal stejně jako ten předchozí. Ve hře bylo mnoho nepřesností a žádná příležitost branku nepřinesla. Zásadní okamžik ovšem přišel v 57. minutě, kdy střídajícího Šmída nahradil Vonásek. Ten se okamžitě po svém příchodu na hřiště dokázal dostat do zakončení, ale pro tento okamžik jeho střela bohužel pro Ústrašín brankou neskončila. Pár minut na to si tento hbitý útočník dokázal poradit s dlouhým pasem za obranu a perfektním převzetím se dostal do samostatného úniku, ale stíhající obránce ho nedovoleně zastavil. Za tento zákrok uviděl žlutou kartu a pro Ústrašín to tak znamenalo nebezpečnou standardní situaci. Vonásek z této pozice ovšem přestřelil. Následující příležitost domácích poté zastavil skvěle chytající Rohovec. Nejdůležitější moment utkání nastal v 71. minutě, kdy skvěle vybojoval míč Seknička, který byl na hřišti pouhou minutu, a přesným centrem našel Vonáska. Ten se nemýlil a chladnokrevně poslal Ústrašín do vedení. Domácí ovšem nechtěli z tohoto utkání odejít s prázdnou, ale bohužel selhali v produktivitě. Za to Ústrašín se dokázal opět prosadit. V 80. minutě si perfektně obhodil domácího stopera Vonásek a v tváří v tvář brankáři dokázal zachovat klidnou hlavu a s jistotou svůj samostatný nájezd proměnil, 0:2. Zbývající minuty utkání už žádnou branku nepřinesly a tak si Ústrašín odvezl z Kamenice všechny body.

V následujícím kole se Kamenice nad Lipou B představí na půdě Horní Cerekve, která v posledním utkání remizovala s Jiřicemi 3:3. Naopak Ústrašín na domácím hřišti přivítá Obrataň.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - P. Klusáček [-] , M. Strašík [-] (73. L. Dedera [-] ) , O. Šuranský [-] (83. V. Spěváček [-] ) , O. Vacovský [-] - O. Joza [-] , R. Pelc [-] , P. Macháček [-] (46. M. Chvála [-] ) , J. Ira [-] (23. P. Zdeněk [-] ) - P. Kutílek [-] (46. L. Hadač [-] ) , D. Hadač [-] -

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Šmíd [-] (57. J. Vonásek [-] ) , J. Morava [-] (87. P. Seknička [-] ) , M. Šoula [-] , V. Kořínek [-] , T. Kubiska [-] (70. P. Seknička [-] ) , P. Mareš [-] , P. Nápravník [-] , V. Nevšímal [-] , R. Popelka [-] , M. Rod [-]

ŽK: 45. P. Macháček , 61. P. Klusáček - 71. D. Rohovec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - FILÍPEK Tomáš (N), ŠNICER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Radek Vítámvás
Tip experta: výhra domácích

Domácí po výprasku z minulého kola budou chtít dokázat, že to byla věc zcela ojedinělá a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích