3:3
(1:1)
33. M. Duba (p.)
48. Š. Filsoch
73. M. Duba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice na své půdě uhrály s Horní Cerekví remízu 3:3


Branky


35. P. Příhoda , 66. V. Zach , 78. P. Novák - 33. M. Duba (p.) , 48. Š. Filsoch , 73. M. Duba (p.)
8

V 9. kole OP Pelhřimov přivítaly Jiřice na svém hřišti Horní Cerekev. Hosté přijeli do Jiřic navázat na vysoké vítězství z Počátek. Jiřice poté chtěly využít vlastních fanoušků a získat všechny body z domácího prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry otevřel skóre utkání Duba

Od prvních minut úvodního dějství byl obraz hry vyrovnaný. Oba týmy se snažili získat iniciativu na svou stranu a vstřelit úvodní uklidňující branku. První gól padl až po půl hodině hry, kdy byl za faul na Michala Martínka nařízený pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Martin Duba, který ho umístil přesně k levé tyči Zabloudilovy brány. Vyrovnávací branka přišla o dvě minuty později. To si za hostující obranu zaběhl jiřický záložník, který se pravděpodobně nacházel v postavení mimo hru, ovšem rozhodčí nechal hru pokračovat a z následné přihrávky před bránu se prosadil domácí kapitán Přihoda. Ve zbytku prvního poločasu žádná další branka nepadla a tak se do kabin docházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

O vyrovnání se postaral Petr Novák

Po změně stan byli aktivnější hosté, kteří také vstřelili rychlou branku. Michal Martínek v soupeřově vápně podržel zkušeně míč, který přihrál na nabíhajícího Kůtu. Ten se rozhodl pro centr na zadní tyč, kde čekal Štěpán Filsoch a s přehledem míč uklidil za záda domácího brankáře. Domácí si tento výsledek ovšem nenechali líbit a chtěli za každou cenu vyrovnat. Vyrovnání přišlo v 66. minutě, kdy dokázal dlouhého míče za obranu využít Vladislav Zach, který bezpečně uklidil míč do branky. Stav 2:2 trval pouze do 73. minuty, kdy byl ve vápně opět faulovaný hostující Martínek a následnou penaltu proměnil stejně jako v úvodu utkání Martin Duba. Zcela zásadní okamžik přišel v 77. minutě hry. Druhou žlutou kartu uviděl hostující Matěj Šimák, který zahrál před vápnem úmyslně rukou a musel předčasně odejít do kabin. Horní Cerekev tak čekalo v závěrečných minutách početní oslabení. Hned po vyloučení se ovšem z místa přestupku zahrávala standardní situace, ze které se domácí s velkou porcí štěstí dokázali prosadit. Autorem vyrovnávací branky byl Petr Novák. V posledních minutách se hosté dokázali ubránit a utkání tak skončilo za vyrovnaného stavu 3:3.

V následujícím kole čeká Jiřice volný víkend. Naopak Horní Cerekev bude hostit rezervu Kamenice nad Lipou, která prohrála na domácím hřišti s Ústrašínem 0:2.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Martin Duba: „Bohužel jsme do Jiřic přijeli oslabení o 5 hráčů a pár z nás šlo hrát i přes nemoc, což v celkovém součtu na našem výkonu bylo znát. Zápas byl vyrovnaný a remíza je spravedlivá. Ze zápasu se musíme nyní poučit a soustředit se na nadcházející dva těžké zápasy.“



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - M. Petřík [-] , P. Příhoda [-] , P. Novák [-] , V. Zach [-] (70. V. Křepinský [-] ) , M. Jirků [-] , J. Jůzl [-] (21. D. Vincenc [-] ) , P. Pech [-] , R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] , M. Hájek [-]

SK Horní Cerekev
J. Petrák [-] - F. Havelka [-] , M. Martínek [-] (81. J. Šimek [-] ) , J. Plachý [-] , M. Brada [-] , M. Šimák [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , M. Duba [-] , Š. Filsoch [-] , A. Bečica [-] (77. O. Válek [-] )

ŽK: 52. P. Novák , 77. M. Jirků - 55. M. Šimák , 67. A. Bečica , 69. Š. Filsoch . ČK: 77. M. Šimák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), PODAŘIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Radek Vítámvás
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, Cerekev dostává málo gólů, tipuju výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů