3:1
(1:0)
80. O. Busta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš zvítězila a po polovině soutěže je bez prohry


Branky


19. D. Rozum , 61. R. Valsa , 75. T. Dvořák - 80. O. Busta
0

Vedoucí tým tabulky přivítal v neděli dopoledne sedmé Moravské Budějovice. Pohoda domácího celku trvá, nic na tom nezměnila ani ztráta dobře rozehraného zápasu ve Světlé, který měl tým Jaroslava Kubce ve svých rukou, přesto si odvezl jen jeden bod. I tak je bilance 8 výher, 4 remíz a 0 proher víc než uspokojivá. To hosté měli před dnešním duelem o poznání horší bilanci  5-2-5 , jejich výsledky jsou jaksi nevyrovnané a v poslední době je trápí i obrana - v posledních dvou kolech desetkrát inkasovali. Pokud dnes chtěli na hřišti uspět, potřebovali hrát dopbře především vzadu. V utkání se vyplnily papírové předpoklady, favorit bral všechny body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali bojácně, zlepšili se až po obdržené brance

Vedoucí celek tabulky si v úvodu dělal na hřišti co chtěl. Budějovice začali až s příliš velkým respektem. Po několika závarech ale domácí udeřili poradoxně z brejku. V 19. minutě vyrazili domácí do rychlého kontru a první branky vsítil David Rozum - 1:0. Hosty obdržená branka probudila a domácí je vlastním přičiněním pustili do hry. Bíteš začala často faulovat a Budějovice dokazovaly, že standardky jsou jejich silnou zbraní a zaměstnávaly K. Janouška v brance hostí. Ale ani z jedné ošemetné situace se skóre nezměnilo, a tak si domácí odnášeli do kabin hubené vedení 1:0.

Bíteš se po hodině hry vzpamatovala a zápas rozhodla

Ten kdo čekal, že Bíteš vstoupí do druhé půle jinak, než tu první zakončil, ten byl zklamán. Obraz hry se dlouho nezměnil, Janoušek se musel mít na pozoru a několikrát tým podržel. Když tým viděl, že jej jeho opora v brance drží, dokázal se probudit a vzít osud utkání opět do svých rukou. V 61. minutě to na sebe vzal Radek Valsa, napřáhl a ranou k tyči uklidnil domácího favorita - 2:0. To byl pro hostitele uklidňující moment a od té chvíle držel osud utkání ve svých rukou. Třetí branku přidal v 75. minutě Tomáš Dvořák, který se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři Jelínkovi a nezaváhal - 3:0. Hosté si branku zasloužili a čestného úspěchu se nakonec i dočkali. Deset minut před koncem pokazil Janouškovi čisté konto Ondřej Busta, jenž tak korigoval na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: dvacet minut jsme měli spoustu prostoru, soupeř nás nechal kombinovat. Šli jsme tedy do vedení, ale pak jsme přestali hrát, faulovali a soupeř nám začal zatápět ze standardek. Podobně pasivně jsme začali druhý poločas. Pak nás skvělým zákrokem podržel a snad i probudil Janoušek a rozhodli brankou na 2:0.

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Budějovic: Sehráli jsme vcelku vyrovnané utkání, které rozhodla větší úspěšnost domácích v zakončení. Brzy jsme inkasovali, ale pak hráli dobře a měli nadějné standardky. Bohužel jsme nevyužili ani tu z úvodu druhé půle, po které naopak domácí dokázali zvýšit na 2:0, nám tím pádem odskočit a tím i rozhodnout o osudu utkání.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - J. Horký [-] , L. Střecha [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - P. Antoš [-] (90. T. Loup [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (82. M. Ivančík [-] ) , O. Mucha [-] - D. Rozum [-] , T. Dvořák [-] (89. J. Jelínek [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - A. Svoboda [-] , K. Busta [-] , L. Stehlík [-] , V. Dušek [-] - M. Pařízek [-] , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] (84. P. Šťastný [-] ) , T. Kyzlink [-] - J. Benda [-] (86. P. Benda [-] ) , T. Kopeček [-] (82. M. Procházka [-] )

ŽK: 59. T. Dvořák , 60. O. Mucha - 57. V. Dušek , 82. T. Kopeček .
Hráči zápasu: L. Kerber , T. Nekuda - T. Kyzlink .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mička Adam - Beneš, Voneš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.