Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 15:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal má dva poločasy


Branky


6

Asi všechny zajímá, jak se Starý Plzenec, nově sestavený tým předvede. Hráli 1.A třídu, na domácím hřišti dokázali potrápit i týmy, který patřili na vrchol té soutěže. Přečtěte si jak si v úvodním kole na hřišti Litic vedli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli aktivnější hosté

Do utkalní vstoupili lepé hosté. Kdy už v 17. minutě vedli už o 3 branky. Nejprve se trefil Jan Sedlák - 0:1, po něm dvakrát využil laciné chyby domácích Lukáš Vokurka - 0:3. Domácí ještě do konce poločasu stihli zmenšit rozdíl skore. Ve 26. se prosadil domácí Jaroslav Kovařík - 1:3. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu.

Domácí se probudili

O přestávce muselo být v domácí kabině velmi rušno. Domácí do druhého poločasu nastoupili jako vyměněni. Změnili tempo a dostávali soupeře, který vedl o 2 branky, pod tlak a ten chyboval. V 62. minutě zmenšil vedení na jednu branku domácí David Blovský - 2:3. Domácí trenér vystřídal a poslal na plac čerstvé kluky. Jako správný kapitán domácích Tomáš Voves srovnal - 3:3. Už se zdálo, že se půjde do penalt. Ale domácímu střelci se do penalt moc nechtělo. V 86. minutě se podruhé prosadil Jaroslav Kovařík a skore bylo otočeno - 4:3. V 89. pojistil, zároveň zkompletoval hattrick domáci Jaroslav Kovařík - 5:3. V tomto hektickém zápase už se nic neudálo a tak fanoušci mohli vidět tak trochu Csaplarovu past v podáních domácich Litic. 
Litice v dalším kole pojedou na hřiště rezervy Lhoty, která první kolo nehrála, tak uvidíme co předvedou. Starý Plzenec pro změnu přivítají rezervu Chotíkova.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
A. Doskočil [-] - L. Kindl [-] (50. J. Beneš [-] ) , T. Voves [-] , J. Kovařík [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (71. P. Jareš [-] ) , A. Hanzlíček [-] , D. Blovský [-] , J. Kanta [-] (87. J. Knotek [-] ) , V. Liška [-] , J. Krejčí [-]

SK Starý Plzenec
M. Hodina [-] - P. Makovička [-] , J. Sedlák [-] , J. Duspiva [-] , M. Šulc [-] (46. M. Vaněk [-] ) , L. Vokurka [-] (69. J. Votík [-] ) , D. Diviš [-] , R. Vávro [-] , P. Batěk [-] , T. Brejcha [-] (80. V. Seman [-] ) , F. Hyťha [-]

ŽK: 58. P. Vacek - 17. M. Šulc , 55. T. Brejcha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - FENCL Jakub, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Michal Votava
Tip experta: výhra hostů

Hosté skládají nový tým a jsou nažhaveni po téměř roční pauze.
Domácí celek má za sebou několik přátelských utkání dokonce i domácí turnaj, ale kvalitou by Plzenec měl tento zápas zvládnout.

Tip: výhra domácích