4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Míka načal Holýšov a domácí si opět zastříleli


Branky


9. D. Míka , 19. J. Vild , 37. J. Vild , 60. M. Rubricius - 31. V. Šperl
24

Chotíkov jako střelecky nejlepší tým v krajském přeboru dostál svým pravidelných gólovým hodům a i proti Holýšovu si zastřílel. Hostující brankář musel míč se zvé sítě lovit celkem čtyřikrát a domácí si tak udrželi menší odstup na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý gól s přispěním sudího

Už v 9. minutě se trefil z přímého kopu hráč s číslem 16, David Míka, který přesně dokázal zakroutit míč přes hostující zeď (v zápise o utkání chybně uveden Martin Rubricius, pozn. red.). 

 

Druhé brance v utkání předcházela významná chyba rozhodčího Daniela Rudy. Ten se totiž v rozbíhající se akci na počátku 19. minuty dotkl míče a dle pravidel měl hru přerušit a rozehrát "míčem rozhodčího". Toto neučinil, od nohou se míč odrazil přímo do běhu Davida Míky, který našel v uličce nabíhajícího Jana Vilda a ten navýšil skóre na 2:0 (v zápise o utkání chybně uveden čas gólu - 26. minuta, pozn. red.).

 

Ve 30. minutě měl na noze srovnání kapitán hostů Černohorský, který se postavil k pokutovému kopu za nešikovný faul na jeho spoluhráče. Jenže penaltu mu lapil domácí Šilhánek. Na následnou skrumáž po dlouhém autu a několika odrazech byl ale krátký a hlavou snižoval Václav Šperl.

 

Ve 37. minutě se po dlouhém křižném nákopu dostal s míčem mezi obránce Jan Vild, který si s jedním z nich poradil a následnou střelu pak nasměroval na bližší tyč, mimo dosah vybíhajícího brankáře. Zbytek poločasu byl na obou stranách nepřesný.

 

Rubricius navýšil, hosté bez zápalu a bez šancí

Až do 60. minuty byl druhý poločas bez větších šancí. Právě v této minutě se ze standardní situace hlavou a nikým nehlídán prosadil Martin Rubricius, který si téměř na malém vápně naskočil na Vildův přesný centr.

 

Ve zbytku zápasu se musel hostující Zach vytasit s několika velmi pěknými zákroky, ať už to bylo proti dalekonosným střelám, nebo po samostatných únicích. Domácí tak další branku nepřidali. Za to na druhé straně se hosté v 84. minutě domáhali zřejmě odpískání pokutového kopu za ruku, kterou si domácí obránce zřejmě neúmyslně nastřelil při zpracování míče 2 metry od brankové čáry. Zde však sudí zřejmě správně usoudil, že ruka byla v přirozeném pohybu a domácí obránce nehrál rukou úmyslně. 



Ohlasy k zápasu



FK Holýšov
Ondřej Chrž, náhradní brankář: Podali jsme nejslabší výkon podzimu. Domácí zvítězili naprosto zaslouženě, my jsme v zápase nepředvedli nic fotbalového. Chybělo nasazení vůle i bojovnost.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - A. Cirok [-] , R. Vomáčka [-] (76. J. Adlt [-] ) , T. Denk [-] , A. Forman [-] , M. Míka [-] , K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , J. Vild [-] (86. L. Vlk [-] )

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , Z. Štěpán [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] (76. V. Kaas [-] ) , R. Remiáš [-] , L. Šlégl [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 83. J. Valachovič .
Hráči zápasu: D. Míka , J. Vild .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Ruda Daniel - PETRŽELKA František, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Nykles
Tip experta: výhra domácích

Holýšov se výsledkově zvedá, ale na dobře hrající domácí to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích