0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk dál válí, sedmou výhru v řadě slaví ve Zruči


Branky


24

Nepomuk je na vítězné vlně a nic na tom nezměnila ani absence nejlepšího střelce týmu Knappa. Ve Zruči vyhráli hosté s čistým štítem, který nepřekonal ani bývalý ligový kanonýr Róth.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká facka pro domácí

Hosté z Nepomuku vstoupili do utkání nejlépe jak mohli. Už ve 3. minutě skóroval Radek Rous, kterému z pravé strany naservíroval míč Antonín Viktora.

 

Skóre se mohlo do konce poločasu měnit na obou stranách, více spíše na straně hostů. Domácí celek v koncovce selhal, alespoň se mohl spolehnout na svého brankáře Davida Strejce, který předváděl perfektní výkon a několikrát si na něm hosté vylámali zuby.

Ani zkušenosti nepomohly

Domácí chtěli po přestávce srovnat a vytvořili i i několik šancí. Jenže když to nejde, tak to nejde. Za to na druhé straně to šlo... V 56. minutě se po balónu za obranu od Kašpara prosadil Antonín Viktora, který tak navýšil na 0:2. 

 

Brzy to ale mohlo být zase o gól. Téměř z branky vykopával míč na roh kapitán Baran. Ani z dalších šancí branka do sítě hostů nepadla a radovat se v 68. minutě mohl opět Nepomuk. Avšak narazil opět na výborného Strejce. Při následném střídání se do hry dostala zkušenost v podobě Ference Rótha, ale ani on nedokázal svému týmu pomocí ke skórování branky. 

 

Třetím zásahem deset minut před koncem uklidnil Nepomuk Jakub Vosyka a zápas se následně už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér: Od nás to byl tragický výkon a mohl být ještě horší výsledek. Podržel nás brankář, jinak to mohlo být i možná osmibrankovým rozdílem.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. I když naše útočná síla v podobě Knappa byla pryč, ukázali se jiní hráči, kteří utkání dokázali rozhodnout. Vzadu jsme hráli zodpovědně a vpředu opět aktivně. Mohli jsme dát i více branek, ale vytasil se proti nám výborný brankář, který toho hodně vychytal.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - K. Kazda [-] (70. K. Trnka [-] ) , P. Riedl [-] , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] (70. F. Róth [-] ) , A. Král [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , J. Šulan [-] (18. O. Mašek [-] ) , D. Král [-] , M. Pechman [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (81. M. Baran [-] ) , A. Viktora [-] , J. Kalabza [-] , M. Kašpar [-] (63. J. Nový [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , M. Baran [-]

ŽK: 34. M. Pechman , 86. M. Fryček - 30. J. Kozák , 61. M. Baran , 83. J. Kalabza .
Hráči zápasu: A. Viktora .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - STROLENÝ Petr, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Nykles
Tip experta: výhra domácích

Každá série jednou končí a hosté zase nemají takové mužstvo, aby pořád vyhrávali.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů