1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice díky druhému poločasu vyhrály na půdě rezervy Prachatic


Branky


19

Ve dvanáctém kole se v Záblatí utkaly domácí Prachatice C s týmem Sousedovic. Domácí mužstvo mělo co napravovat, jelikož v minulém kole prohrálo jasně ve Volyni, naopak hosté chtěli navázat na předchozí domácí výhru proti Bavorovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci gól neviděli

V předposledním podzimním zápase se v Záblatí, kde své zápasy hraje rezerva Tatranu Prachatice, představilo mužstvo ze Sousedovic. Hosté na tom byli jak tabulkově, tak aktuální formou lépe a to potvrdili i v prvním poločase, kdy měli více ze hry.

 

Nicméně svou převahu Sousedovice nedokázaly přetavit ve vedoucí branku. A tak mohli být hosté rádi, že díky dobře fungující obraně nepouštěli do šancí ani domácí hráče. První polovina zápasu tak skončila bezbrankovým výsledkem.

Ve druhém poločase rozhodli o svém vítězství hosté

Druhý poločas v podstatě odpovídal tomu prvnímu, kombinačně na tom byli stále lépe hosté, kteří se ale z vytvořených šancí nedokázali dlouho gólově prosadit, ale jelikož domácí Prachatice neměly výraznější příležitosti, bylo skóre stále bezbrankové.

 

To se změnilo až v 66. minutě, kdy padla první branka, která pak zápas takzvaně odšpuntovala. Jako první tedy svou herní převahu vyjádřili hosté, když Milan Glazunov posunul hlavou míč na kapitána Sousedovic, Jana Hracha, který samostatný únik na brankáře vyřešil gólově - 0:1.

 

V 75. minutě pak hosté svoje vedení navýšili. Dostali příležitost rohového kopu, po kterém se míč odrazil znovu ke kapitánovi Janu Hrachovi a ten ho hlavou poslal do sítě podruhé - 0:2.

 

Domácí v tuto chvíli byli velice rozhozeni, což vyústilo ještě v jeden gól Sousedovic hned o minutu později. Ve vápně uplatnil důrez mladý Jan Janáček a svou brankou zvyšoval již na 0:3.

 

Poté hosté trochu polevili, čehož využili domácí a dostali se do mírného tlaku, který zužitkovali alespoň ve snižující branku, o kterou se postaral v 81. minutě Jiří Pravda - 1:3. Více toho domácí ale nestihli, a tak si Sousedovice odvážejí ze Záblatí tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach: "Další zápas jsme odehráli na půdě Prachatic C. V prvním poločase jsme měli více ze hry, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Výborně nám pracovala obrana. V druhém poločase se nám podařilo dobře kombinovat a vytvořit si několik šancí. V 66. minutě uvolnil M. Glazunov hlavou Hracha, ten postupoval sám na gólmana a zajistil vedení 1:0. V 75. minutě se po odraženém míči z rohového kopu, dostal Hrach a zvyšoval hlavou na 2:0. O minutu později svým důrazem ve vápně zvýšil J. Janáček na 3:0. Domácí nás poté trošku zatlačili, ale dokázali pouze snížit na 3:1 zásluhou J. Pravdy. Zápas jsme dohráli v klidu a zaslouženě si odvážíme 3 body. V posledním podzimním zápase nás čekají silné Bělčice."



Sestavy


FK Tatran Prachatice C
R. Suchý [-] - V. Sova [-] (85. V. Podlaha [-] ) , J. Pravda [-] , D. Lachkovič [-] , T. Kovář [-] , F. Kolda [-] , M. Janošťák [-] , M. Grametbauer [-] , M. Kotrch [-] , P. Hlouška [-] (67. M. Kolafa [-] ) , J. Lukeš [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - L. Duba [-] , J. Hrach [-] (77. O. Rataj [-] ) , P. Masák [-] , D. Brož [-] , M. Glazunov [-] , M. Křiváček [-] , D. Marcinko [-] , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-] , P. Vojtíšek [-] (83. O. Kroupa [-] )

ŽK: 5. J. Lukeš , 35. M. Janošťák - 60. J. Hrach , 83. M. Glazunov .
Hráči zápasu: J. Pravda - D. Brož .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Michal - HNILIČKA Jaroslav, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:06
Lukáš Hulec

Expert: Marek Valta
Tip experta: remíza

Bude to velmi vyrovnaný zápas. Prachatice C doma moc neprohrávají. Tipuji remízové utkání.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 23:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 09:18
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:32

Tip: výhra hostů