Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště nedovolilo další ztrátu


Branky


17

V dalším kole soutěže vyrazili sedlečtí fotbalisté do Dolního Dvořiště. Kromě tří fotbalistů měl trenér Šindelář kompletní kádr a tentokrát na lavičce čtyři náhradníky. Sedlečtí navíc posíleni výkonem z předchozího zápasu chtěli uspět i na hřišti celku, pohybujícího se na předních příčkách tabulky. Ovšem pokud někdo dorazil na zápas o čtvrt hodinku později, přišel hned o tři branky a to do sedlecké sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný úvod Sedlece

Hned v první minutě utkání přišel centr z pravé strany do pokutového území a domácí Jakub Kubík hlavou otevřel skóre zápasu – 1:0. Přestože se sedlečtí chtěli koncentrovat na začátek utkání, tak v minutě páté to již bylo o dva góly, Lukáš Doucha pronikl středem před vápno a střelou k tyči potěšil domácí diváky podruhé – 2:0. Sedlečtí byli jako opaření, domácí i nadále pohodlně kombinovali a nepouštěli hosty vůbec k ničemu. Ve 13. minutě si na centr naběhl Marek Urazil a hlavou nedal brankáři Královi šanci zasáhnout – 3:0. Až poté se k míči dostali i hosté, ale k ohrožení domácí branky se příliš nedostali. V minutě 33. se po rohovém kopu dostal na dvakrát k zakončení opět Marek Urazil a zvýšil již na – 4:0. Ze sedlecké strany to v tu chvíli vypadalo na vhození bílého ručníku. Nicméně do poločasu se i hostům podařilo skórovat a to hned dvakrát. Nejprve na pravé straně pronikl do pokutového území Samohejl a přesně našel na zadní tyči osamoceného Lukáše Koňaríka, který to již měl jednoduché a do prázdné branky snížil stav na 4:1. O dvě minuty na to poslal Milan Pešek do úniku  Radka Hudce, který obstřelil domácího brankáře Jirkala – 4:2. Tímto skóre skončil poločas.

Dolní Dvořiště nedovolilo žádné drama

V poločasové přestávce si sedlečtí řekli, že již inkasovat branku nechtějí a ideálně se pokusí stav utkání srovnat. Ovšem bez inkasované branky vydrželi hosté pouhých osm minut. Střelou na zadní tyč se prezentoval David Smolen a zvýšil na 5:2.  Domácí i ve druhé půlce byli lepším týmem. Po faulu hostujícího Samohejla navíc domácí kopali penaltu, konkrétně brankář Miroslav Jirkal, ale David Král v sedlecké brance trefil stranu a pokutový kop chytil. Domácí to, ale nemuselo vůbec mrzet, v minutě sedmdesátépáté, po rychlém brejku, vstřelil šestou branku svého týmu Tadeáš Zeman – 6:2. Ze strany Dolního Dvořiště to ještě nebylo vše a poslední branku utkání vstřelil v 83. minutě Jakub Kubík, po nahrávce z pravé strany hřiště. Dolní Dvořiště si tak připsalo jasné, zasloužené a vysoké vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Šimo Štifter (kapitán): Do zápasu jsme vstoupili snad nejlíp, jak jsme mohli, kdy jsme po 13 minutách vedli 3:0. Poté jsme trošku vypadli, přestali jsme plnit úkoly a hra se začala vyrovnávat. Naštěstí jsme přidali ještě 4. gól a už se zdálo být rozhodnuto, ale před poločasem jsme dostali 2 zbytečný góly po chybách a dali tak soupeři ještě naději. Po změně stran jsme přidali 3 góly a víceméně jsme hru kontrolovali a dotáhli to do vítězného konce. Nicméně i přes to, že padlo 9 branek, tak si myslím, že to pro fanoušky nebyl úplně oku lahodící zápas, kromě prvních 15 minut.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Domácí zápasu jasně dominovali. Byli lepší ve všech směrech, na míči, v rychlosti i v důrazu. Je to již po několikáté kdy zápas začneme hrůzostrašně a inkasujeme, tentokrát hned třikrát a to se už pak hraje těžko. I když jsme do poločasu stačili snížit na rozdíl dvou branek, tak na zvrat jsme sílu rozhodně neměli a navíc z toho byl zase debakl. Je na pováženou, kolik branek dostáváme. Už s tím opravdu musíme něco udělat, protože jinak se dostaneme na pozice v tabulce, kde nikdo být nechce.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - O. Kouba [-] , M. Tesař [-] , J. Macanovič [-] (46. J. Krenauer [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (57. T. Zeman [-] ) , F. Sulzer [-] (46. J. Fořter [-] ) , D. Smolen [-] (77. M. Tesař [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (63. P. Pecha [-] ) , M. Hami [-]

SK Sedlec
D. Král [-] - J. Koch [-] , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-] (76. O. Voráček [-] ) , M. Samohejl [-] , R. Hudec [-] (81. L. Hovorka [-] ) , M. Peterka [-] , D. Reindl [-] (20. J. Špán [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] (81. T. Folvarský [-] )

ŽK: 43. M. Jirkal , 51. J. Fořter - 18. M. Peterka , 55. M. Samohejl , 61. J. Zíka .
Hráči zápasu: O. Kouba , J. Kubík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hučík Michal - ZABILKA Luboš, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: výhra domácích

Domácí stejně jako Hrdějovice budou chtít odčinit prohru z minulého kola a věřím, že se jim to podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady asi nebude pochyb Míra Jirkal to zavře zase vzadu a Dolňák si dokráčí pro vítezství. 4:0