2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov si z Želiv nakonec neodváží ani bod


Branky


1

8. kol III. třídy proti sobě postavilo týmy TJ Sokol Želiv a TJ Sokol Plačkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Po volném víkendu přijel Plačkov na želivský pažit. Domácí si od začátku vytvořili tlak a hosté se za žádnou cenu nemohli prosadit. Želivští vyhrávali snad každý souboj. Za zmínku stojí snad jen neproměněná šance hostujícího Zemka, který střelou ke vzdálenější tyči minul bránu. Domácí si vytvořili v první půli hodně šancí,ale ty rovněž končily mimo bránu nebo na břevně hostující brány. Až ve 43.minutě zkusil napřáhnout dalekonosnou střelou M. Šimko a jeho pokus skončil v síti - 1:0. 

Hosté na body nedosáhli

Do druhé půle udělal hostující trenér několik změn a toho využil Plačkov k vyrovnávající brance, kdy v 50.minutě utekl po pravé straně Zemek a přízemním centrem našel ve vápně nikým nehlídaného V. Krejčího, který chladnokrevně uklidil míč do brány - 1:1. Tento stav však trval pouhé dvě minuty kdy si obhodil M. Němec hostujícího obránce a přehodil ležícího hostujícího brankáře - 2:1. Vzápětí mohl vyrovnat hostující Filínský, ale jeho střelu domácí brankář dokázal zneškodnit. Do konce utkání se už nic nezměnilo a tak si 3 body připsal domácí Želiv.

 

Za report děkujeme Lukáši Filínskému.



Sestavy


TJ Sokol Želiv
P. Sedlák [-] - D. Štěpánek [-] , M. Němec [-] , J. Peknik [-] , P. Studnička [-] , L. Radil [-] , M. Šimko [-] , L. Havel [-] , A. Hora [-] , M. Kopecký [-] , J. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Plačkov
V. Němec [-] - O. Kubů [-] , L. Filínský [-] , P. Vavřička [-] , P. Vašák [-] , T. Vrána [-] , R. Zemek [-] , L. Goldman [-] , M. Vašíček [-] , Z. Štěpán [-] , F. Dobrovič [-]

ŽK: 89. L. Radil - 51. L. Goldman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KRPÁLEK Michal (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.