Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Obrataň spustila proti Počátkám kanonádu


5

Ve 14. kole OP Pelhřimov přivítala Obrataň na své půdě mužstvo z Počátek. Tyto dva týmy se setkávají podruhé za sebou, když v předchozím utkání zvítězila Obrataň 6:0. Na tento výsledek chtěli samosřejmě navázat, naopak Počátky chtěly tuto prohru odčinit. Do utkání vstupovali jako favorit domácí a hosté mohli tedy pouze překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Desetibrankový první poločas

Od prvních minut úvodního dějství byli aktivnější domácí a zaslouženě šli již ve druhé minutě do vedení, když se prosadil Lukáš Vlach. Na dvoubrankový rozdíl zvýšil v 19. minutě hráč předchozího kola Filip Tomovič. O pět minut později se podruhé v utkání nemýlil Lukáš Vlach. Vývoj utkání ukazoval naprostou dominanci domácích a fanoušci tak mohli pouze čekat na jakém čísle se konečné skóre zastaví. Čtvrtou branku domácích přidal Martin Kudrnáč. Vzápětí se prosadil Tomovič a zvýšil tak na rozdíl pěti branek. Hattrick ve 32. minutě vstřelil Vlach. Další branky přidal Petr Kudrnáč, Ondřej Pražák, Tomovič a Fišer. Do kabin se tak odcházelo za stavu 10:0 pro domácí.

Střelecký účet utkání uzavřel Kudrnáč

Druhý poločas navázal vývojem na ten první, když se témeř okamžitě po jeho zahájení prosadil P. Kudrnáč. Další dvě branky přidal Daniel Kudrnáč a v 64. minutě se opět nemýlil Petr Kudrnáč. V 66. minutě dokázal míč za záda brankáře hostujícího celku dostat opět Lukáš Vlach, který byl úspěšný také o čtyři minuty později, když nedal opět brankáři šanci a dopravil míč do soupeřovy svatyně. V 71. minutě se prosadil Marek Vlach a hned vzápětí na něj navázal František Vilímek. Stejný hráč vstřelil branku v 85. minutě. Pro mužstvo z Počátek to bylo velmi hořké sobotní odpoledne, které ještě nekončilo. Za domácí vstřelil branku Heřman a na konečných 21:0 upravil Daniel Kudrnáč. Domácí si tak s rolí favorita poradili na výbornou mužstvo z Počátek přehráli vysokým rozdílem.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Vesecký [-] , J. Pavelec [-] , O. Pražák [-] , L. Menšík [-] (46. A. Pařil [-] ) , P. Fišer [-] (46. F. Hovorka [-] ) , F. Tomovič [-] (46. M. Vlach [-] ) , M. Kudrnáč [-] (60. M. Heřman [-] ) , P. Kudrnáč [-] , R. Doležal [-] (28. D. Kudrnáč [-] ) , L. Vlach [-]

TJ Spartak Počátky
T. Kyba [-] - A. Kocmánek [-] , M. Konvalinka [-] , J. Musil [-] , Š. Kysela [-] , F. Hlásný [-] , J. Filla [-] , J. Vojta [-] , V. Třebícký [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - TÁBORA Rudolf (N), MĚKUTA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Filip Tomovič
Tip experta: výhra domácích

Vyhraje Obrataň, pro kterou je to důležité utkání a zvládne ho. Hosté navíc v minulém utkání obdrželi červenou kartu.

Tip: výhra domácích

Obrataň zničí tým hostů 10 trefami.

Tip: výhra domácích

Domácí si na závěr podzimu před domácím publikem řádně zastřílí.