1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín remizoval na svém hřišti se Speřicemi 1:1


Branky


7

Ve 12. kole OP Pelhřimov přivítal na svém hřišti Ústrašín rezervu Speřic, která chtěl odčinit porážku s Pelhřimovem. Domácí celek chtěl využít domácího prostředí a podpory vlastních fanoušků a získat tak do tabulky další tři body z domácí půdy. Utkání slibovalo fanouškům vyrovnanou podívanou, jelikož se jednalo o souboj mužstev z předních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po brance Eremiáše

Od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání plné osobních soubojů. První slibné příležitosti na obou stranách ale brankou neskončily, přesto šli hosté brzo do vedení, když dokázal v 11. minutě využít nepřesné rozehrávky domácích hostující záložník Eremiáš, který dokázal překonat brankáře Rohovce a poslal tak rezervu Speřic do jednobrankového vedení. V domácím celku chyběla především přesnost v kombinaci, ale i tak si dokázali vytvořit střelecké pozice, ze kterých ovšem nijak výrazně branku soupeře neohrozili. Zásadní a hrozivý moment přišel ve 30. minutě, kdy byl při výběhu atakován domácí brankář Rohovec, kterého zasáhl soupeř kopačkou do hlavy. K překvapení včech přítomných viděl hostující hráč pouze  žlutou kartu, ale to nejdůležitější byl zdravotní stav domácího kapitána, jenž ještě dokázal odchytat zbytek úvodního dějství. Po ukončení prvního poločasu ovšem musel střídat a přemístit se do nemocnice, kde ho čekalo vyšetření a pět stehů. Zbytek prvního poločasu branku nepřinesl a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:1 pro hostující celek.

O vyrovnání se postaral Daniel Starý

Ve druhém poločase byli aktivnější domácí, kteří cítili příležitost získat alespoň bod z tohoto vyrovnaného utkání. Do brány se místo zraněného Rohovce musel postavit Seknička, který si už připsal jeden start mezi třemi tyčemi na půdě Černovic. Obraz hry byl podobný tomu v prvním dějství, tedy spousta osobních soubojů a ostrých střetů, které byli po právu oceněni žlutými napomenutími. Vyrovnání přišlo až 10 minut před koncem zápasu, kdy dokázal přesné průnikové přihrávky využít střídající Daniel Starý, který svůj samostatný únik zakončil přesně do pravého spodního rohu hostující svatyně. V 85. minutě mohli jít domácí do vedení, ale krásnou střelu Bílého do šibenice dokázal fantasticky, na poslední chvíli, vyrazit na rohový kop. Ve zbytku zápasu branka nepadla a tak se obě mužstva rozešli smírně 1:1.

V dalším kole čeká Ústrašín zápas na půdě pacovské rezervy. Speřice se poté představí na domácím hřišti, kde přivítají Horní Cerekev, která dokázala porazit Černovice 2:0.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] (48. M. Rod [-] ) - P. Seknička [-] (68. D. Bílý [-] ) , J. Morava [-] , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (48. D. Starý [-] ) , P. Mareš [-] , P. Nápravník [-] , Š. Tůma [-] , R. Popelka [-] (48. P. Seknička [-] ) , V. Nevšímal [-]

TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - D. Moravec [-] (48. P. Huňáček [-] ) , J. Boček [-] (81. J. Menšík [-] ) , M. Pohan [-] - P. Nápravník [-] , T. Krejčí [-] , V. Ganobjak [-] , M. Eremiáš [-] , M. Linhart [-] , J. Merunka [-] - J. Holenda [-]

ŽK: 41. D. Rohovec - 34. M. Eremiáš , 51. V. Ganobjak , 54. T. Krejčí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - SVOBODA Jaroslav (N), ŠNICER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:39
Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Šoula
Tip experta: výhra domácích

Z Ústrašína se body neodváží. Bude viděn fotbal ve vysokém tempu na jehož konci budou šťastnější domácí.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 23:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:06

Tip: remíza

Tady hraji remízu. Ústrašín doma velmi silný, ale dost záleží v jakém složení přijedou hosté.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 16:54

Tip: výhra domácích