1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Čížovou a Třeboní gól nepřineslo


Branky


0

Za silného větru se šedesátka diváků vstřelení branky nedočkala. Nejblíže ke gólu měli domácí v 71. minutě, kdy Jirouš neproměnil pokutový kop. Následný rozstřel se už ale Čížové povedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiroušova tyč

Po utkáních s Aritmou, Klatovy a Rokycany, ze kterých vytěžili čížovští devět bodů z devíti možných, čekal Sokoly soupeř z těch příjemnějších. Třeboň se sice herně v posledních kolech zvedla, moc bodů ale neposbírala. Po zápase s Českým Krumlovem ji čekalo druhé jihočeské derby v řadě.

 

První poločas přinesl pěknou podívanou i přes klasicky těžký terén v Čížové a silný vítr, který v průběhu celého zápasu foukal. Do velké šance se dostal Djurov, skóre se ale nezměnilo ani po následném centru, kdy Šafránek netrefil hlavou prázdnou bránu. Za domácí se prezentoval pěknou střelou exligový útočník Jirouš, jeho pokus však skončil pouze na tyči Skálovy brány!

Jiroušova neproměněná penalta

Obraz hry se nezměnil ani po změně stran. Šancí se narodilo pomálu, větší rozruch přinesla až 71. minuta. Hostující záložník Rossmann podrazil ve vápně jednoho ze Sokolů, dostal červenou kartu a ještě se kopala penalta. K exekuci se postavil s deseti góly nejlepší střelec Čížové Jirouš, jenže se zaskvěl Skála a jeho střelu chytil! Posledních dvacet minut Jiskra poctivě bránila alespoň remízu, které se také dočkala.

Druhý bod pro Sokoly

V následném penaltovém rozstřelu uspěli domácí fotbalisté a radují se tak ze dvou bodů. Čížová dokončila podzimní část s dvaceti body na kontě, což bylo dle slov vedoucího JUDr. V. Vávry také cílem. Naopak Třeboň končí podzim jednoznačně na posledním místě a s pouhými pěti body v tabulce.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: "Nám se moc nedařilo směrem dopředu. Nedali jsme penaltu. Moc šancí jsme si nevytvořili, nakonec ty dva body bereme, v normální hrací době jsme mohli i prohrát. Nejlepším hráčem na hřišti byl Marcel Mácha."

TJ Jiskra Třeboň
Záložník K. Benhák: "Chtěli jsme se důstojně rozloučit s podzimem, bohužel jsme nedali dvě velké příležitosti a nakonec mohli být rádi za remízu, hlavně když soupeř nedal penaltu."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - D. Staněk [-] (63. M. Batryn [-] ) , M. Brož [-] , M. Mácha [-] , M. Held [-] - R. Zahrádka [-] , T. Benetka [-] , M. Rozhoň [-] , P. Vávra [-] - M. Jirouš [-] , M. Polodna [-]

TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Kodras [-] (3. H. Holý [-] ) , O. Cahyna [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - M. Chromčák [-] , K. Benhák [-] , M. Šafránek [-] , M. Rossmann [-] - L. Winkler [-] (71. M. Franěk [-] ) , M. Djurov [-]

ŽK: 30. M. Polodna - 30. M. Chromčák , 40. O. Cahyna , 49. M. Djurov , 59. H. Holý , 76. J. Gulaš . ČK: 71. M. Rossmann .
Hráči zápasu: M. Mácha .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - Pečenka Jiří, Kramlová Eliška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.