1:3
(0:2)
29. F. Rohrer (p.)
33. M. Varga
64. L. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr zvládla lépe Lhota


Branky


90. J. Diviš - 29. F. Rohrer (p.) , 33. M. Varga , 64. L. Novák
3

Souboj druhého se třetím byl ozdobou 10. kola OP Plzeň-město. Tento zápas nabídl skvělou podívanou. Letná na svém hřišti přivítala Lhotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas udal ráz zápasu

Lhota, která se musela vypořádat hned s několika absencemi přijela na hřiště favorita. První minuty se hrál nahoru dolů, oba týmy chtěli svému soupeři vnutit svůj vlastní styl. To se začalo dařit hlavně hostům, kteří s postupem času začali kontrolovat hru na to domácí, celkem přkvapivě nedokázali reagovat.První důležitý moment přišel v 29. minutě, kdy byl proti domácím nařízen pokutový kop, který František Rohrer bezpečně proměnil a poslal hosty do vedení. O čtyři minuty později zvýšili hosté zásluhou Martina Vargy už na 2:0. Do konce poločasu se diváci už žádných větších šancí nedočkali.

Novák přidal pojistku

Letná po přestávce zlepšila pohyb a nasazení a dostávala oslabenou Lhotu pod velký tlak, který vyvrcholil trefením brankové konstrukce ze střední vzdálenosti. O pár minut mířili domácí opět jen do tyče. O vysvobození a zároveň pojistku zápasu se postaral Libor Novák v osmašedesáté minutě. Frustrovaní domácí se zmohli jen na kontaktní branku v 90. minutě zápasu. Lhota se tak dotáhla na první Zruč pouze na čtyři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: ,,Od začátku bylo vidět, že v tomto zápase budou rozhodovat maličkosti. Letná musela už v 15 minutě nuceně střídat ze zdravotních důvodů. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, kteří byli aktivnější a častěji na balónu. A aktivita se přetavila i v gól, kdy po jednom ze závarů zahrál domácí Šampalík rukou a hosté šli po pokutovém kopu do vedení. Aktivitu přetavili i v druhý gól, kdy se po levé straně uvolnil hostující hráč, který našel ve vápně osamoceného střelce hostů a Lhota vedla po poločase 2:0. Druhý poločas byl v menším tempu než ten první a hra se přelévala od vápna k vápnu. Jednu z akcí dokázali hosté využít a ujali se vedení 3:0. Od té doby byla Letná aktivnější, několikrát zahrozila nebezpečnou akcí před hostující brankou. Nastřelila 2x břevno, ale gól přetavila až odražená střela od tyče, kdy domácí Diviš uklidil do prázdné branky. Do konce zápasu už gól nepadl a hosté vyhráli zaslouženě. Byli fotbalovější, aktivnější a měli přesnější zakončení. Zabrali jsme až v závěru utkání a to už na body nestačilo."

TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: ,,I přes problémy se sestavou jsme zápas na půdě lídra odehráli velmi dobře takticky a domácí nepouštěli k jejich hře. Postupně jsme si vypracovali náskok 3:0, ale v závěru nám už docházely síly a dostali jsme se trochu pod tlak. 2x jsme měli štěstí po střelách z dálky, kdy míč skončil na brankové konstrukci , ale víc než snížení na 1:3 v poslední minutě jsme domácím nedovolili. S výkonem i výsledkem jsme moc spokojeni".



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - M. Smolák [-] , M. Kovář [-] (65. J. Diviš [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , D. Vacek [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (15. T. Borkovec [-] ) , V. Skalský [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - D. Fikerle [-] , M. Karlík [-] , T. Diviš [-] , M. Varga [-] (56. A. Nejdl [-] ) , L. Novák [-] , M. Cink [-] , J. Brož [-] (85. M. Kučera [-] ) , M. Bečaver [-] , F. Rohrer [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 53. V. Skalský - 54. M. Varga , 61. P. Hovorka , 63. M. Karlík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - ADAMČÍK Miroslav, HÁJEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích