3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov nestačil na Vodní stavby


Branky


3

Souboj ze dna tabulky nabídl zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začal Chotíkov

VS přívítaly na domácím hřišti dvanáctý Chotíkov a chtěly přidat už třetí výhru v řadě. Chotíkov do utkání vstupoval v roli mírného favorita a od začátku zápasu to tak vypadalo, jenže zhruba od patnácté minuty se do hry začali dostávat domácí hráči. Gólový účet zápasu otevřel Petr Hrdlička ve třicáté mintě prvního poločasu. Po vstřelené brance Vodní stavby kontrolovaly hru a soupeře už v první půli do ničeho nepustili.

Domácí v klidu dohrávali

Do druhého dějství vstoupili lépe chotíkovští ale svoje vypracované šance nedokázali využít. Domácí se poučili z chyb a začali důsledněji bránit a kouskovat hru. Pojistku zápasu vstřelil po hodině hry Pavel Masař a o dvacet minut později v 82. minutě přidal třetí gól Michal Nolč. Vodní stavby si tak došly pro pohodlnou třetí výhru v řadě a vytvořily si tříbodový náskok na poslední Hradiště.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - O. Štolka [-] , M. Michálek [-] , Z. Wočadlo [-] , F. Holý [-] - M. Nolč ml. [-] , P. Masař [-] , V. Kastl [-] , M. Mařík [-] (82. T. Pavlíček [-] ) , V. Syrovátko [-] - P. Hrdlička [-] (72. J. Haišman [-] ) -

FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - J. Kroc [-] , M. Rubáš [-] , J. Pechler [-] , P. Salák [-] (35. M. Hauer [-] ) - V. Kratochvíl [-] , J. Kellner [-] , J. Kastl [-] (46. M. Strnad [-] ) , D. Soukup [-] (61. P. Čech [-] ) - P. Kolesa [-] , D. Smutný [-] (80. P. Oulík [-] ) -

ŽK: 15. J. Kroc , 76. P. Kolesa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČAN Jan - PŘIBYL Zdeněk, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích