2:1
(1:1)
32. L. Stach (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová zaskočila Union


Branky


41. T. Krysl , 68. T. Linda - 32. L. Stach (p.)
3

Union přijel do Druztové s cílem utnout sérii tří porážek v řadě, proti němu ovšem stála Druztová, která v minulém kole padla s Černicemi, zanechala ale velmi pozitivní herní projev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Sokol Druztová přivítal na domácím trávníku šestý Union a byl z toho pro oko diváka velmi pohledný zápas. Union se zhostil role favorita a od začátku měl navrch, kombinační hra hostů hráčům Druztové příliš nesvědčila a tak se začala v obraně domácích vytvářet okénka, rušno v pokutovém uzemí domácích vyústil v pokutový kop, který v 32. minutě proměnil Ladislav Stach. Obraz hry se po první brance příliš nezměnil, Union stále dobýval. Nakonec se ale domácí přece jen dočkali své první šance, kterou také hned zužitkovali a to konkrétně Tomáš Krysl. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

Obrat zařídil Linda

Branka do šatny jakoby poznamenala oba celky. Union, který odehrál první poločas velmi dobře byť inkasoval, ustoupil od svého herního systému a hráči začali kupit chyby. Naopak Druztové jakoby narostly křídla a do druhého poločasu vlétla s cílem rozseknout vyrovnaý stav a získat tři body. Hra se okamžitě vyrovnala a převaha Unionu z prvního polčasu se úplně vytratila. V 68. minutě se z rohového kopu postaral o obrat Tomáš Linda. Union, ktrerý v posledních zápasech trápí hlavně produktivita, nedokázal s vývojem zápasu nic dělat a tak si Druztová připsala tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý: ,,Zápas pro nás začal tak, jak probíhaly předchozí dva - byli jsme lepší, ale neproduktivní. Po penaltě jsme šli do vedení, ale pak jsme vzadu vyrobili sérii chyb, kterou domácí potrestali vyrovnáním byla to snad jediná jejich vážná šance v prvním poločase. Po přestávce se ale něco změnilo, Druztová začala hrát líp, my naopak hůř a byl z toho vyrovnaný zápas, ke konci i docela vyhrocený. Druhý gól jsme dostali po rohu a po další naší chybě. Na rozdíl od předchozích dvou zápasů, kdy pro nás výsledky nebyly úplně spravedlivé, jsme si tentokrát bodovat asi nezasloužili, hlavně za druhou půli."



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Ježek [-] - L. Paďour [-] (46. M. Šašek [-] ) , T. Linda [-] , Š. Bidzilja [-] , D. Roubal [-] (64. J. Šlauf [-] ) , T. Krysl [-] (46. P. Hucl [-] ) , T. Roubal [-] (89. D. Lukeš [-] ) , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Musil [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - B. Pasichnyk [-] (46. O. Jakoubek [-] ) , A. Pasichnyk [-] (71. O. Cajthaml [-] ) , P. Kutný [-] (71. F. Burian [-] ) , P. Richter [-] , L. Stach [-] (82. V. Stuchl [-] ) , J. Jindra [-] , P. Jindra [-] , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , Z. Chmelík [-]

ŽK: 72. T. Roubal , 73. M. Beránek - 54. O. Jakoubek , 76. J. Jindra , 86. Z. Chmelík , 86. L. Stach , 91. D. Kalaš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MĚŘIČKA Vojtěch, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích