2:1p.
(0:0)
50. S. Kaše
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 14:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota proti deseti zvládla šlágr


Branky


4

Souboj mezi třetím a čtvrtým celkem tabulky nabídl atraktivní podívanou. Kterou zřejmě nikdo nečekal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komplikace pro Rapid

Rapid, který trápí rozsáhlá marodka musel k zápasu nastoupit bez hráčů na střídání a dokonce s trenérem na Hrotu útoku. Ale jakoby ani tohle oslabení nestačilo. V desáté minutě se zranil krajní obránce a Rapid tak po zbytek zápasu musel hrát v oslabení. Lhota tedy vstupoval do zápasu s obrovskou výhodou. Domácí si postupně vypracovali několik šancí ale oslabený soupeř je někdy i se štěstím ustál. Rapidu nezbývalo nic jiného než se vzepřit osudu a bojovat. Překvapivě nějvětší šanci si vytvořili právě oslabení hosté, ale hrající trenér tutovku neproměnil.

Penaltové vysvobození

Ve druhém poločase se opakoval stejný scénář, Lhota talčila a Rapid svojí bojovností a odhodláním odolával. A v 50. minutě se dočkal odměny, když po odkopu od branky a překonání obranné řady Lhoty otevřel skóre zápasu Samuel Kaše. Domácí ale hned po inkasovaném gólu přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a za čtyři minuty bylo vyrovnáno. Za domácí se prosadil Bečaver. Lhota chtěla zápas zlomit ale to se jí nedařilo. A tak deset statečných v čele s trenérem dotáhli zápasu až do pokutových kopů.

Štěstí v rozstřelu se přiklonilo na stranu domácích.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Samuel Kaše: ,,Věděli jsme, že Lhota je soupeř, který nás potrápí, avšak více nás potrápila naše marodka, kdy jsme do zápasu nastupovali bez hráče na střídačce a zhruba po 10 minutách hry se zranil náš pravý bek, a tak jsme celý zápas hráli bez jednoho hráče v poli a s trenérem na hrotu. Lhota měla hodně šanci, ale naštěstí pro nás nedokázala přesně zamířit. My jsme hráli výborně pozičně a hlavně bojovně. Dokonce se i trenér dostal do tutové šance, ale bohužel svoji zabijáckou pověst nepotvrdil. Druhý poločas jsme chtěli hrát stejně, bojovně a dostupovat. Lhota si hrála to svoje a nám se podařilo z gólmanova výkopu překonat obranu a následně i jejich brankáře. Odpověď Lhoty byla poměrně rychlá a bylo srovnáno. Oni opět hrozili, my jsme hráli výborně pozičně, trenéra jsme vysílali do šancí, ale asi měl zvlhlý střelný prach (smích), sice se gólově prosadil, ale byl odpískán offside. Šance byly na obou stranách. No a penalty jsou už loterie, která vyšla lépe Lhotě. Klukům bych chtěl poděkovat za super výkon a bojovnost, jen škoda, že jsme takto nehráli i v předešlých zápasech."



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - Z. Paul [-] , M. Karlík [-] , T. Diviš [-] , J. Eliášek [-] , V. Sulek [-] , M. Varga [-] (40. O. Touš [-] ) , L. Novák [-] , M. Bečaver [-] , L. Nejdl [-] , J. Švík [-] (50. J. Brož [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] , P. Nový [-] , M. Boháč [-] , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , J. Holík [-] , J. Kostifál [-] , J. Řežáb [-] , O. Baroch [-] , J. Řežáb [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MIČAN Jan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích