3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 14:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice si došly pro pohodovou výhru


Branky


4

Černice, které jsou momentálně na šestém místě v tabulce vyzvaly Druztovou, která před týdnem přetlačila na penalty Litice.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice nepřipustily překvapení

Černice, které v minulém kole podlehly Zruči, se chtěly znovu dostat na vítěznou vlnu a hosté z Druztové byli ideální příležitost jak před vlastními fanoušky ukázat rozdíl třídy a přidat tři body do tabulky. Od začátku bylo jasné, že domácí chtějí uspět a vytvářeli si jednu velkou příležitost za druhou. Ve 14. minutě se trefil Filip Švejda. Hosté se nezmohli na jakékoliv ohrožení brankáře Gottwalda. Ve 27. minutě se trefil Kamil Kuncl a zvyšoval na 2:0, což podtrhlo první poločas, který zaslouženě vyhráli domácí.  

Střídání rozhodla

Do druhého poločasu připravil trenér Černic dvojité střídání, sřídající hráči se prezentovali dobrým výkonem stejně jako jejich předchůdci. Druztová nekladla žádný odpor a pouze bránila. Cit pro hru potvrdil trenér domácích ještě jednou, když v 63. minutě poslal na hřiště Adama Špilara, který se v závěru postaral o třetí gól a o zápasu bylo jasno. Hráči Černic si tak připsali důležitou výhru, díky které se dotáhli na Union.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - O. Marušinec [-] (46. M. Kozák [-] ) , F. Švejda [-] , J. Pipaš [-] , K. Kuncl [-] , Z. Hacker [-] (46. J. Sedláček [-] ) , V. Holeček [-] (34. T. Cihla [-] ) , J. Vlk [-] , K. Zeliński [-] (63. A. Špilar [-] ) , P. Eger [-] (57. J. Miletínský [-] ) , M. Chvojka [-]

TJ Sokol Druztová
P. Ježek [-] - D. Lukeš [-] , T. Linda [-] , J. Zeman [-] , L. Paďour [-] , J. Hauptmann [-] (27. T. Roubal [-] ) , M. Šašek [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , J. Soušek [-]

ŽK: 58. T. Linda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kraus Jan - VÁVRA Vlastimil, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích