M. Buřič 52.
M. Vachovec 69. (p.)
3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltové drama na Prazdroji


Branky


52. M. Buřič , 69. M. Vachovec (p.) - 4. P. Kutný , 65. O. Jakoubek
5

Zápas mezi domácím Prazdrojem a Unionem Plzeň musely po divokém druhém poločase rozhodovat až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union kontroloval hned od začátku

Hráči Unionu přijeli na zápas v roli mírného favorita a hned od začátku začali diktovat tempo zápasu. Už ve čtvrté minutě se po načechraném centru Stacha prosadil hlavou Petr Kutný. Hosté po vstřelené brance drželi míč a kontrolovali hru, ale k navýšení skóre v prvním poločase jim scházela buď přesnější střelba nebo finální přihrávka. Hráči Prazdroje si v poločase vytvořili jednu gólovou šanci, kterou ale proměnit nedokázali.

Divoký poločas rozhodnout nedokázal

Po přestávce se obraz hry neměnil a vše nasvědčovalo tomu, že Union si odveze všechny tři body za těsnou výhru. Jenže v 52. minutě Prazdroj potrestal chybu hostů ve středu hřiště a rozeběhnutý Martin Buřič, kterého už obránci marně stíhali, udělal kličku vyběhnutému brankáři a vyrovnal na 1:1. Hráči Unionu se rychle otřepali a v 65. minutě šli po brance Ondřeje Jakoubka opět do vedení. O necelé čtyři minuty později se do úniku dostal Vachovec, kterého nedovoleným zákrokem zastavil Hořánek a byla odpískána penalta, kterou Michal Vachovec bez potíží proměnil.

Posledních zhruba patnáct minut se hrálo ve vysokém tempu, oba týmy chtěli ukořistit všechny body. Hosté svou kombinační hrou a standarkami hrozili hned několikrát, dokonce trefili branakovou konstrukci. Domácí naopak chtěli rozhodnout pomocí rychlých protiútoků. V závěru musel vytáhnout parádní zákrok brankář Unionu Kotrč.

 

Chycená penalta nestačila

V penaltovém rozstřelu byli štastnější domácí fotbalisté, i když po první sérii museli dotahovat. Vzápětí ale dvakrát neproměnii hosté a bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí družstva: ,,Po většinu zápasu jsme měli převahu, bohužel jsme byli dost impotentní, nestříleli jsme, nevytvořili si šance. Až v samotném závěru, kdy nám chybělo i trochu štěstí. Mohli jsme odvézt všechny tři body, ale vyrobili jsme hromadu chyb, z nichž dvě soupeř potrestal. Stejně tak jsme mohli i prohrát, kdyby Prazdroj v závěru proměnil některý z nebezpečných brejků. Proti nám byl bohužel i rozhodčí, "povinná procenta" domácím byla až moc vysoká, bylo tam dost soubojů, které na jedné straně skončily faulem a na druhé ne. Navíc hned od začátku dovolil hodně tvrdou hru, když nedával karty – jeden z našich hráčů dohrál po šlapáku na koleno, za který se jinak běžně vylučuje, tady nepadla ani žlutá..."



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Vachovec [-] , A. Marochko [-] , L. Jandoš [-] , A. Dvořák [-] , P. Hyneš [-] , M. Buřič [-] , M. Krýda [-] , P. Brichcín [-] (46. M. Tureček [-] ) , R. Urban [-] , D. Urie [-]

TJ Union Plzeň
K. Kotrč [-] - O. Jakoubek [-] , P. Kutný [-] , B. Pasichnyk [-] (46. M. Hořánek [-] ) , P. Richter [-] , J. Jindra [-] , L. Stach [-] (32. O. Cajthaml [-] ) , A. Pasichnyk [-] (46. L. Klauber [-] ) , A. Hořánek [-] , D. Kalaš [-] (81. M. Horn [-] ) , Z. Chmelík [-]

ŽK: 42. A. Hořánek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - VÁVRA Vlastimil, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře