2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se zrodilo v Chotíkově


Branky


56. P. Čech , 83. A. Cirok
7

Rapid s vidinou snadných bodů zaváhal na půdě jedenáctého Chotíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neprostupná obrana základ úspěchu

Favoritovi už od prvních minut muselo být jasné, že tento zápas nepůje odehrát v tréninkovém tempu. Hráči Chotíkova byli odhodlaní uspět i za cenu toho, že zápas nebude pohledný pro diváka. Po úvodních minutách zjistili, že neprostupná, dobře pohybující se obrana v čele s  Petrem Kolesou a rychlé protiůtoky do soupeřovi otevřené obrany by mohl být recept jak favorita obrat o všechny body.  Hosté sice několik šancí měli ale nohrozili brankáře Hudáka. Stav zápasu po první poločase byl 0:0. 

Brejky se začali kupit a Chotíkov dvakrát udeřil

Do druhého poločasu vstoupili oba celky hodně opatrně a prvních deset minut druhého poločasu naznačovalo, že uvidíme penaltový roztřel. Jenže po rychlém brejku Chotíkov konečně udeřil, v 56. minutě se trefil se Pavel Čech. Chotíkov se zatáhl perfektně hrající domácí tým už dokázal odolat tlaku Rapidu.  Osud utkání zpečetil Adrian Cirok, ketrý v 83. minutě přidal pojišťovací gól.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Samuel Kaše, kapitán: ,,Myslím, že celý tým jel do Chotíkova s pocitem, že to opět bude lehčí zápas. To se nepotvrdilo a po pár minutách se ukázalo, že domácí budou těžký soupeř. My jsme byli bez chuti, nasazení, důrazu, nedařilo se nám projít přes koncentrovanou obranu soupeře. Měli jsme za poločas pár šancí, ale žádné vyložené. Do druhého poločasu jsme věděli, že budeme muset přistoupit s větší chutí a dravostí. To se nám ale vůbec nepodařilo, soupeři jsme to dost ulehčili a oni nás za to dvakrát potrestali."



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - P. Kolesa [-] , R. Vomáčka [-] , M. Strnad [-] (56. P. Čech [-] ) , A. Cirok [-] , L. Kaprál [-] , J. Bříza [-] (85. M. Hauer [-] ) , J. Kastl [-] , M. Tříkač [-] , J. Bárta [-] , D. Smutný [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] (46. M. Boháč [-] ) , M. Peroutka [-] , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , M. Slavotínek [-] (46. M. Klimeš [-] ) , D. Bezděk [-] (59. P. Zikmund [-] ) , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] , O. Baroch [-] (75. P. Nový [-] ) , J. Řežáb [-]

ŽK: 55. J. Matějka , 84. M. Peroutka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - SCHINGLER Milan, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů