2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 14:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý cenný bod si odvezli hosté


Branky


6

V posledním vzájemném zápase rezerva Chotíkova schytala od rezervy Černic bůra. Chotíkov má tedy domácím borcům co vracet. Jak se k tomuto faktu oba týmy postavili si přečtěte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočené skore do poločasu

Diváci sotva sotva usedali na svá místa a hosté už slavili. V 7. minutě se prosadil David Smutný - 0:1. Domácí i přesto byli altivnější a tlačili soupeře. Jediné co domácím chybělo bylo proměňování i těch nejvyloženějších šancí v zápase. Nakonec se ale dočkali. Nejprve se trefil mezi tři tyče Marek Müller - 1:1. Domácí fanoušci nepřestali jásat a už to bylo otočený. Trefil se Jurij Pipaš - 2:1. Do konce poločasu se nic zvláštního nestalo a tak do šaten šli šťastnější domácí celek.

Domácí přestali hrát, přišel trest

Druhou půli se domácím nedařilo dostat se do své hry. Strašně se trápili a spíše bránili. Poté přišla řada střídáních na obou stranách. Až v 75. minutě se to domácím vymstilo a dostali vyrovnávací branku. Za hostující se prosadil Jiří Kellner - 2:2. Tento nerozhodný stav vydržel až do 90. minuty, kdy hlavní rozhodčí Zdeněk Přibyl ukončil utkání a oba týmy poslal do penalt.

Šťastnější hostující tým

Penaltový rozstřel je už o nervech. Buď bude za hvězdu jeden z brankařů nebo jeden z 21 hráčů za toho, kdo už penalty nikdy kopat nebude. Šťastnějším na penalty byl hostující golman. Druhý bod z penalt si tedy odvezli hráči rezervy Chotíkova.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Mazák [-] - L. Táborský [-] (64. J. Sedláček [-] ) , T. Cihla [-] , K. Zeliński [-] (73. O. Marušinec [-] ) , P. Mastný [-] , K. Kuncl [-] , J. Pipaš [-] (64. T. Engl [-] ) , Z. Hacker [-] (82. V. Holeček [-] ) , M. Müller [-] , M. Trnka [-] , M. Chvojka [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - P. Malata [-] (46. D. Soukup [-] ) , J. Pechler [-] , P. Kolesa [-] (63. P. Čech [-] ) , D. Smutný [-] (82. J. Zikmund [-] ) , M. Tříkač [-] (63. M. Strnad [-] ) , J. Kastl [-] , M. Rubáš [-] , L. Kaprál [-] , J. Kroc [-] , J. Kellner [-]

ŽK: 70. J. Sedláček - 22. J. Kroc , 82. L. Kaprál .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠMAUS Petr, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Michal Votava
Tip experta: remíza

Uvidíme, kolik hráčů nastoupí za domácí celek. Bude rozhodovat důsledná obrana obou týmů. Moc gólů v tomto zápasu nepadne, bude remíza.

Tip: výhra domácích