Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavonice si ve Starém Hobzí spravily chuť


Branky


21

Na hřišti ve Starém Hobzí se utkaly dva týmy, které v předešlém 4. kole podlehly svým soupeřům. Díky četným zraněním mělo Hobzí i Slavonice velký problém s poskládáním základní sestavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu vyzněl jasně pro Slavonice

Slavonice začali proti domácímu Hobzí aktivně, z první akce získali výhodu v zahrávání standardní situace z rohového kopu, po jeho zahrání v 2. minutě skóroval útočník Tomáš „Ešus“ Lukš. Domácí se nestačili vzpamatovat z první obdržené branky a už prohrávali v 3. minutě 0:2, úspěšným střelcem byl Petr Marhoun. Pro domácí těžká situace, za to hosté se tlačili dopředu a v 12. minutě, po druhé skórující Tomáš „Ešus“ Lukš zvyšoval na 0:3. Po dvanácti minutách rozhodnuto, domácím se nedařila souhra, ale i přes to si vytvořili šance, za připomínku stojí zahrání rohového kopu a hlavička osamoceného Vojtěcha Zejdy, která skončila nad brankovou konstrukcí hostujícího brankáře Vojtěcha Balíka. Hosté se snažili hrát kombinačně odzadu, profesorsky, díky tomu přicházely zbytečné ztráty míče a stálo je spousty sil, získat balon zpět. Hra plynula, domácí hrozili z nacvičených dlouhých autů do pokutového území, ty bezpečně odvracela hostující obrana, nebo chytře chytající Vojtěch Balík. V 37. minutě po pěkné souhře skóroval Pavel Slabý a stanovil tak poločasové skóre na 0:4 pro hosty.

Druhý poločas ve znamení branek a neproměněných šancí hostujícího celku ze Slavonic

Do druhého poločasu nenastoupil dvougólový Tomáš „Ešus“ Lukš, kterého nahradil kmenový hráč slavonického béčka, Robert Peschel. Slavoničtí se od začátku tlačili do útoku, zjednodušili a zrychlili hru, byli důrazní na míči, zejména výborně hrající Martin Bodlák, který ve středu zálohy, společně s Martinem Jindrákem přehrávali soupeře. Čtyři góly v deseti minutách, v 62. minutě výborně hrající Petr Marhoun, zvyšoval na 0:5, za pět minut, v 67. minutě, výborně hrající kapitán hostů Milan Trávníček střelou z dvaceti metrů k pravé tyči brankáře domácích zvyšoval na 0:6. V 69. minutě z ojedinělé šance krásně zakončil domácí Zdeněk Fišer, v 72. minutě se po úniku a trochu sobeckosti trefil Petr Marhoun, kterému nabíhal do ještě výhodnější situace skvěle hrající Martin Bodlák, Marhoun to však vzal na sebe a nemýlil se, 1:7. Hosté si hráli svojí hru, prostřídaly, do hry nastoupil Radek Deutschar a Jan Pospíchal, brankář, pro dnešní den hráč v poli. Střídající hráči se dostávali do stoprocentních šancí, které smolně neproměnili. V 84. minutě dovršil svým druhým gólem v utkání velice dobře hrající Pavel Slabý gólový účet utkání a stanovil tím skóre na konečných 1:8.  

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Do Hobzí jsme jeli bez tří hráčů základní sestavy, velký problém, ještě dvě hodiny před utkáním nebylo jasné, kolik nás bude, štěstí stálo při nás a základní jedenáctku jsme dali dohromady, k tomu nám přišli pomoci hráči z béčka, super. Po špatném výkonu a prohře v minulém kole jsme se potřebovali oklepat, zabrat a zvítězit, to že jsme nebyli v nejsilnější sestavě nám spíše pomohlo, semknuli jsme se, bojovali a soupeře defakto k ničemu nepustili a toho si moc cením. Ačkoli se nám dařilo, tak v určitých pasážích jsme nebyli dostatečně klidní a soustředění, to pak přinášelo zbytečné ztráty míče a spousty sil k jeho získání. Cením si výkonu všech, ale nad všemi výkony čněli dva a to autora hattricku Petra Marhouna, který se podílel celkem i s přihrávkami na 7 gólech, druhým byl Martin Bodlák, který ve středu zálohy odvedl hodně dobré práce, vyhrával osobní souboje, absolvoval spousty sprintů, rozdával přihrávky a na konec, při přesunu na pozici stopera ukázal sílu a přehled v osobních soubojích.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
T. Seidl [-] - V. Zejda [-] , H. Bican [-] , F. Štibich [-] - D. Malášek [-] , R. Frelich [-] , P. Distl [-] , Z. Fišer [-] , R. Brůžek [-] , B. Brůžek [-] - O. Lička [-]

TJ Sokol Slavonice
V. Balík [-] - M. Jindrák [-] , T. Lukš [-] , M. Přibyl [-] , P. Slabý [-] , P. Marhoun [-] , M. Jahoda [-] , L. Chalupa [-] , M. Bodlák [-] , J. Anděl [-] , M. Trávníček [-]

ŽK: 68. Z. Trávníček - 52. M. Jahoda .
Hráči zápasu: M. Bodlák , P. Marhoun .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HANZAL Jan - FILO Zdeněk, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Předchozí utkání ve Slavonicích vyhrálo Hobzí, tentokrát se bude hrát v Hobzí. Pro Slavonice těžké utkání, těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů