Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby v Lipí ovládlo hostující Mokré


Branky


13

Nedělní program III. třídy uzavřelo derby, ve kterém na sebe narazilo Lipí a Mokré. Lepší vstup do utkání měli hostující hráči a vypadalo to na pořádný debakl. Ve druhém dějství si vytvořili několik velkých gólových šancí a sebejistě si došli za pohodlným vítězstvím 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zcela ovládli hosté

Výtečný vstup do utkání rozhodl o tom, že všechny body z derby berou hosté z Mokrého. Již v 6. minutě zahrávali hosté přímý volný kop z nebezpečné vzdálenosti a Jan Dvořák poprvé rozveselil hostující střídačku a fanoušky – 0:1. O šest minut později vyslal do samostatného úniku nestárnoucí Hrabánek kanonýra Petra Housku a ten se také nemýlil – 0:2. Ještě hůře to s domácími vypadalo za dalších pět minut, kdy Petr Houska tentokrát zužitkoval přesný pas – 0:3. A když ve 32. minutě našel další skulinku v hostující obraně opět Hrabánek, jenž tentokrát adresoval Petru Štumbauerovi, který se nemýlil, bylo prakticky rozhodnuto – 0:4. Domácí hráči a fanoušci jistě nečekali tak jednoznačný průběh zápasu.

Domácí se snažili, ale tři body si odváží hostující mužstvo

Domácí do druhé půle nastoupili s cílem utkání zdramatizovat, ale hosté je do větších šancí nepouštěli a sami nebezpečně hrozili z brejků. Přesto se Lipíčku podařilo v 73. minutě snížit, když si střílený centr jednoho z domácích borců srazil do vlastní brány Jan Dvořák – 1:4. Mokré ale bleskurychle přispěchalo s odpovědí, když hattrick završil úspěšně dorážející Petr Houska – 1:5. Divokou pětiminutovku uzavřel nejlepší střelec domácích Adam Cihlář přesnou hlavičkou z rohového kopu – 2:5. Další branky se již početná skupinka přihlížejících diváků nedočkala, a tak si všechny body odváží hostující Mokré. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Facebook: Vynikající výkon z naší strany a naprosto zasloužené vítězství. Všichni hráči od gólmana až po posledního střídajícího hráče zaslouží obrovskou pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Kočer [-] , O. Wegenkittl [-] , O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , D. Vondroušek [-] , J. Svobodný [-] , T. Jinek [-] , P. Klečka [-] , P. Boháč [-] , L. Kruťko [-]

TJ Mokré
V. Zhukov [-] - O. Fošum [-] , J. Dvořák [-] , V. Voleman [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , P. Kaše [-] , V. Klement [-] , M. Kössl [-]

Hráči zápasu: P. Houska , R. Beneda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KAMLACH Bronislav (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Derby, ve kterém bude asi nejvíce vyčnívat Kašák, který bude hrát proti svým bývalým spoluhráčům a zápas nejspíše nedohraje. Lípíčko o jeden gól vyhraje.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích