2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice konečně zabraly a porazily Horní Stropnici


Branky


13

Dubenec - V šestém kole zavítala předposlední Horní Stropnice na půdu trápících se Dívčic. Domácím patřil první poločas a i díky krásné brance Waldhausera vedli po půli 2:0. Hosté ve druhém poločase zásluhou Bárty snížili, ale další šance nevyužili, a tak popáté v letošní sezóně okusili hořkost porážky. Dívčice vyhrály 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Úvod duelu mezi dvěma celky, kterým se zatím moc nedaří, patřil Dívčicím. Hned v první minutě podnikl individuální průnik Strnad, dostal se do vápna, ale jeho ránu z úhlu levačkou dokázal brankář se štěstím vyrazit. Ve 3. minutě se po pěkné kombinaci dostal ke střele opět Strnad, pozorný brankář jeho střelu vyrazil pouze k noze Ondřeje Kišše pro kterého nebyl problém dostat míč do sítě - 1:0. O chvíli později mohlo být v Dubenci ještě veseleji. Semrád našel ve vápně Šťastného, ten připravil jasnou pozici pro Kišše, ale ten v tutové šanci z první přestřelil. Hosté branku ohrozili v prvním poločase jen jednou, když Haňur využil nedorozumění dívčické obrany, naštěstí pro ně branku minul. Druhé branky se nakonec domácí přeci jen dočkali. Chvíli před koncem poločasu se po levé straně prodral Libor Waldhauser a tvrdou ranou do šibenice nedal brankářovi šanci. Dívčice tak po vydařeném poločase vedly 2:0.

Dramatický druhý poločas se šťastným koncem pro domácí

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně a po pěti minutách hry mohli navýšit své vedení, bohužel střela Tvrzického šla vysoko nad. S přibývajícími minutami přicházela jedna šance za druhou, bohužel bez gólového efektu. Postupně své šance zahodily Rejdal, Šťastný nebo Strnad. Ke střele z voleje se dostal také Semrád, a chvíli po něm pálil z přímého kopu také Tvrzický, ale oba mířili jen do rukavic brankáře Josefíka. A opět zabralo známé otřepané pravidlo nedáš-dostaneš. V 78. minutě vyhrál na půlce souboj Haňur vyslal po pravé straně Jakuba Bártů, který nadvakrát překonal brankáře Kácala. Poté přišla dost nezáživná pasáž zápasu, kdy se střídali nepřesnosti na obou stranách a bylo vidět, že oba týmy nejsou v úplně dobrém rozpoložení. Více se mluvilo než hrálo. Dívčice už ale další šanci nepřipustily, udržely náskok 2:1 a berou z dramatického utkání důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme rádi, že jsme uspěli za tři body. Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání. Počítali jsme s tím, že budou hrát ze zataženého bloku, že to bude o prvním gólu. Myslím si, že se nám první poločas povedl, sehráli jsme ho tak, jak jsme si představovali. Byli jsme jednoznačně lepší a dali dva góly. Měli jsme hru pod kontrolou. Ve druhé půli jsme chtěli zůstat stejně aktivní, což se nám zpočátku dařilo. Bohužel jsme přes spoustu možností nepřidali třetí gól. Hosté nesložili zbraně, snažili se a dali kontaktní gól, takže z toho nakonec bylo drama. Myslím si, že jsme si vyhrát zasloužili, ale nebylo to nic jednoduchého a zkomplikovali jsme si to sami.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] - S. Rejdal [-] , L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , P. Semrád [-] , Š. Vazač [-] , J. Valenta [-] - V. Strnad [-] -

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Nistor [-] , F. Horník [-] , D. Lenz [-] , Z. Staněk [-] , V. Trojan [-] , M. Sedlák [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , S. Chernev [-] , J. Charvát [-]

Hráči zápasu: L. Waldhauser , P. Semrád .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽ Martin (N), DRBOUT Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Kluci z Dívčic již přes měsíc nevyhráli, takže tuto neveselou zápasovou šňůru budou chtít proti Horní Stropnici přerušit a snad konečně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích