Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce mezi Chrášťany a Týnem se body dělily


Branky


10

Fotbalisté Chrášťan remizovali v dalším utkání 5. kola III. třídy 5:5 rezervou Týna. V duelu bohatém na branky se výsledek přeléval z jedné strany na druhou. Domácí fotbalisté zachraňovali remízu v poslední minutě. Za Týn se čtyřikrát trefil Jaroslav Brom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): V Chrášťanech jsme během mé nesmírně bohaté kariéry dokázali vyhrát jen jednou a to se sestavou plnou hráčů z áčka. Nyní jsme k utkání jeli ve standardní béčkové sestavě, kterou doplnilo hned několik našich dorostenců. Chrášťany letos nejsou v kdovíjaké formě, věřili jsme, že bychom šanci na body tedy mít mohli. To se potvrdilo už po 20 sekundách, kdy domácí chybovali v rozehrávce a Kryštof Klein nás mazácky poslal do vedení. Poté zaúřadoval domácí matador a starosta v jedné osobě Pepa Vomáčka a otočil skóre. Jeho druhé trefě jsem musel i jako soupeř zatleskat. Divoký úvod zápasu rozhodil i velezkušeného sudího Pilečka, který skoro nestačil zapisovat branky do svého notýsku. Skóre se vyvíjelo jako na dokonalé houpačce - 0:1 - 2:1 - 2:3 - 4:3 - 4:5 - 5:5. Třikrát jsme vedli, vyrovnávací gól jsme dostali z poslední akce, tak jsme byli z remízy velmi ... jak to říci slušně ... zklamaní. Když se ale za zápasem ohlédneme s odstupem, bod bereme. Z Chrášťan dlouhodobě body moc nevozíme, navíc je třeba uznat, že domácí měli více šancí, bojovali až do konce a remíza je tedy nakonec spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
J. Vomáčka [-] - J. Pešl [-] , J. Hartman [-] , V. Mach [-] - J. Vomáčka [-] , D. Guniš [-] , M. Boháč [-] , T. Janků [-] , F. Vaníček [-] - P. Kremsa [-] , R. Drozd [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Novák [-] , J. Dumbrovský [-] , V. Nesvačil [-] , S. Melnykovskyi [-] , O. Lukeš [-] - L. Ponec [-] , J. Brom [-] - D. Maruška [-] , M. Ponec [-] - V. Nekola [-]

ŽK: 47. J. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PILEČEK Josef - BAHLEDA Ondřej (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích