3:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná si poradila s Dívčicemi, Syrovátka vstřelil hattrick


Branky


18. M. Ježek , 30. M. Ježek , 60. M. Čuhaj
10

V sobotu 11. 9. před kamerou jihočeského fotbalu přivítali domácí Dívčice hostující Kamennou. Hosté jsou v laufu a ukázali to i v tomto zápase, když přestříleli domácí 6:3. Hattrickem se blýsk Syrovátka. Za domácí se dvakrát trefil nejlepší střelec soutěže Ježek, na body to ale bohužel nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli spokojenější hosté

V sobotu 11. 9. 2021 hostující Kamenná odehrála 5. kolo na hřišti v Dubenci proti domácímu TJ Mír Dívčice. V utkání hraném před kamerou Jihočeské fotbalové televize (celé utkání možné shlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=hKVOAVB2PZQ ), šli do vedení v 11. minutě z penalty nařízené po faulu na Miroslava Syrovátku, kterou sám postižený bezpečně proměnil - 0:1. V 16. minutě, po dobré práci Romana Valíčka uprostřed hřiště a přihrávce Tomáše Kořínka, se prosadil přízemní střelou opět Miroslav Syrovátka - 0:2. V 18. minutě domácí snížili po trestném kopu z poloviny hřiště, když si na centrovaný míč Rejdala naskočil kanonýr Michal Ježek a hlavou usměrnil balon do sítě - 1:2. Ve 23. minutě, po krásné nahrávce Michala Hanzala mezi obránce, zkompletoval hattrick Miroslav Syrovátka, když přehodil vybíhajícího brankáře Maršána - 1:3. Domácí nesložili zbraně a do poločasu korigovali na rozdíl jediného gólu a to když se ve 30. minutě po centru Pavla Hezoučkého prosadil podruhé hlavou Michal Ježek - 2:3.

Kamenná zůstává neporažena

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům než domácím a po centru M. Syrovátky z levé strany se v 50. minutě hlavou prosadil Michal Hanzal - 2:4. Ani tento gól domácí nezlomil a po deseti minutách se zásluhou Martina Čuhaje opět dotáhli na rozdíl jediné branky - 3:4. Branku uklidnění dal v 62. minutě po výborné práci Jardy Kunágla hlavou Tomáš Kořínek - 3:5. Definitivní pojistku přidal v 81. minutě po krásné akci J. Kunágla a J. Smolena, zadní tyč skvěle zavírající Vlasta Kořínek, pro kterého nebyl problém uzavřít skóre do odkryté domácí branky - 3:6. Po bojovném výkonu si Kamená odváží další tři body do tabulky a po pěti odehraných kolech se drží na druhé příčce. Dívčice prohrály počtvrté za sebou a stále se krčí na dvanáctém místě tabulky.

Autor: Miroslav Baloun



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): První poločas jsme dokázali se soupeřem celkem držet krok a vstřelit dvě pěkné branky, ve druhém poločase jsme bohužel zase soupeři darovali několik gólovek a ten je stoprocentně využil. Tentokrát jsme na hřišti alespoň bojovali. Věřím, že příští týden (opět před domácím publikem) vyhrajeme.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - V. David [-] - S. Rejdal [-] , L. Tvrzický [-] , P. Semrád [-] , V. Valenta [-] , P. Hezoučký [-] , J. Valenta [-] , O. Šťastný [-] - M. Čuhaj [-] , M. Ježek [-] -


ŽK: 10. M. Maršán , 23. M. Čuhaj , 76. V. Strnad , 78. P. Semrád .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OVČÁČEK Josef - PRIMUS Miroslav, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů