0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub vyloupil Horní Stropnici


Branky


10

Černý Dub po domácí výhře zajížděl v rámci 5. kola do Horní Stropnice, které se zatím moc nedaří a s jedním bodem se krčí na předposledním místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Schneider

První poločas začali mnohem lépe domácí, na těžkém terénu se snažili kombinovat a co nejméně nakopávat míče za obranu, to se jim vyplatilo a šli brzy do vedení. V 7. minutě se ve vápně uvolnil Lukáš Černyi a pokusil se překonat brankáře Josefíka, ten jeho pokus zneškodnil, ovšem na dorážku Schneidera už byl krátký. 0:1. Černý Dub se stále tlačil dopředu a chtěl si své vedení pojistit, proti byl ale domácí brankář Josefík, který likvidoval jednu šanci za druhou. Ve 21. minutě se za obranu dostal Hojda, ale branku přestřelil. Ve 29. minutě se dostal ke střele Švercl, ale jeho pokus orazítkoval pouze břevno. Ve 33. minutě se dostal do zakončení Kapoun, ale Josefík vyrazil na roh. Poté se do hry pomalu dostávali i domácí, kteří nejvíce ohrožovali Trnkovu branku ze standardních situací. Největší šanci měli domácí ve 42. minutě, když se k přímému kopu postavil Jakub Kostrč a nastřeli tyč. O poločase šli tak do kabin veselejší hosté.

Autor: Václav Welser

První brankovou příležitost připravil hezkým pasem Němec Trojanovi, ale ten nezamířil mezi tři tyče. Pak ovšem udeřili hosté. V 7. minutě se ke střele ve vápně dostal Čierny. Jeho pokus Josefík dokázal vyrazit, ale proti následné dorážce kapitána Schneidera už byl bezmocný, 0:1. Ve 23. minutě se z úhlu probil do vápna Hojda, ale branku netrefil. Minutu nato si to znovu Hojda namířil do vápna. Tentokrát si to namířil středem skrz domácí obranu, ale jeho střelu Josefík skvěle vyrazil. Po chvíli se k voleji z cca 20ti metrů odhodlal Švercl a domácí gólman jen koukal jak se balon odráží od břevna do autu. Po půlhodině hry domácí nešťastně srazili střelu hostí do šance Anderlemu, který ovšem zvýšení náskoku pohrdl. Pak se po dlouhé době připomněli také domácí. Po pobídce Němce, ale Valenta rozvlnil jen boční síť. Ve 40. minutě se ke střele z vápna proháčkoval Kapoun. Josefík byl u tyče včas a odvrátil na roh. Pak se po centru Kotrče dostal k hlavičce Haňur, ale trefil jen náruč Trnky. Chvilku před přestávkou zahrával standardku poblíž levé lajny Kotrč a rozezněl jen zadní tyč hostující branky.

Autor: Lukáš Filek

 

Hosté si odvážejí všechny body

Druhý poločas začali opět lépe hosté, kteří se neustále tlačili dopředu. V 52. minutě zlikvidoval Šverclovu střelu Josefík. V 60. minutě se přes obranu domácích dostal Kapoun, ale jeho střelu opět zlikvidoval výborný Josefík. Domácí ohrožovali branku minimálně, ale když už se tam dostali, byl z toho pořádný závar. V 63. minutě se do vápna dostal Němec, ale jeho pokusy zblokovala obrana Černého Dubu. V 69. minutě se dostal opět ke střele Švercl, ale brankář s pomocí břevna opět střelu vyrazil. Černý Dub nejvíce hrozil z brejků, ale do zakončení se dostával minimálně a druhý gól se jim nedařilo vstřelit. V 75. minutě se po nešťastném souboji zranil hostující Anderle a Černý Dub tak dohrával v 10-ti. Vysvobození pro Černý Dub přislo v 85. minutě. Rozehrávku domácích zachytil Welser, který se dostal do vápna a byl faulován. K pokutovému kopu se postavil „pan Penaldo“ alias Filip Kapoun a zvýšil vedení Černého Dubu 0:2. O minutu později se hosté dočkali i třetí branky. Kapoun „kamarádsky“ vyslal Welsera, který ve slow-motionu přesprintoval hostujícího obránce, dalšího poslal nechtěně na párek a přihrál nabíhajícímu Tomášovi, který uklidil míč do prázdné branky - 0:3. Černý Dub si tak z Horní Stropnice odváží zasloužené ale těžce vydřené tři body.

Autor: Václav Welser

V 57. minutě se odražený balon po standardce dostal k Příhodovi jenž ovšem po kličce nezamířil přesně. To se na druhé straně povedlo Kapounovi a jeho střela z vápna protáhla domácího gólmana. V 69. minutě Josefík znovu podržel Stropnici a nepříjemnou střelu k tyči vyškrábl na roh. Poradil si i s Kapounovo přízemní střelou a nohou vyrazil. Podobně s bombou hostí z nějakých 20ti metrů, kterou stačil tečnout na břevno a následný roh.  V 76. minutě vyrazil nohou pokus Anderleho.  V 84. minutě po výkopu a spolupráci Valenty s Němcem zachraňoval napodruhé u tyče Trnka. Z následného brejku pak přišel faul Charváta ve vápně a penalta. Naději na body vzal domácím trefou z penaltového puntíku do šibenice Filip Kapoun, 0:2. Minutu nato rozjeli hosté akci po křídle a následovala příhra na penaltu kde zvládl souboj s domácím obráncem, který míč možná ještě tečoval Ondřej Tomáš. Míč zapadl k tyči a bylo definitivně rozhodnuto - 0:3.

Autor: Lukáš Filek

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Myslím, že soupeř vyhrál zaslouženě, i když 0:3 je trochu kruté skóre. Byli lepší na balonu, měli více ze hry i víc šancí. My jsme jen nakopávali míče na náhodu a šancí měli pramálo. Doufali jsme v první tři body, soupeř byl hratelný, ale opět se nepovedlo získat jediný. Příští týden jedeme ven kde se nám dlouhodobě nedaří, pak máme doma derby s Kamennou jenž je favoritem celé soutěže. I přes tři inkasované góly je hráčem zápasu jednoznačně Josefík. Nebýt jeho bylo by vymalováno už v poločase a skóre by bylo mnohem výraznější.

TJ Slovan Černý Dub
David Schneider (kapitán): Na utkání do H.Stropnice jsme z důvodu početné marodky a určité nezodpovědnosti některých lidí odjížděli v jedenácti lidech. Od začátku zápasu jsme domácí nepustili do větší šance, naopak, dali jsme poměrně brzy branku a do poločasu jich mohlo být klidně pět. Stropnice pouze nakopávala dlouhé míče do vápna a spoléhala se na hlavičkující hráče. Jediná jejich šance skončila na tyči. Druhý poločas se vedl ve stejném duchu, branky na 2 a 3:0 jsme paradoxně dali v deseti, to když se nám zranil Víťa Anderle. Musím pochválit pana rozhodčího Špelinu, bravurní výkon. Malým škraloupem na celém zápase bylo neustálé vulgární urážení domácích fanoušků (jestli můžu tu bandu nalitejch hovad tak nazvat) na adresu všech hostujících hráčů a pana rozhodčího. Vrcholem bylo vyhrožování našemu pomeznímu rozhodčímu, ani vám nebudu říkat co všechno si musel vyslechnout, než jsme ho po zápase doprovodili do auta.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Nistor [-] , F. Horník [-] , P. Novák [-] , Z. Staněk [-] , V. Trojan [-] , M. Sedlák [-] , J. Kotrč [-] , J. Haňur [-] , D. Antoni [-] , J. Charvát [-]

TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , V. Anderle [-] , L. Čierny [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - DRBOUT Zbyněk (N), HOŠNA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza