3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv byla úspěšnější ta Týnská


Branky


13

Fotbalisté Týna nad Vltavou bodovali potřetí v řadě. Po vítězství nad Dívčicemi a remíze ve Stropnici, v domácím prostředí porazili Kamenný Újezd 3:2. Hosté od začátku zápasu prohrávali, když se po patnácti minutách prosadil Ponec. Ve druhém poločase dokázali hosté vyrovnat, ale tři body nakonec zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Ponec

V minulé sezóně týnským Kameňák doma naložil ostudný debakl 0:12, nyní se domácí chtěli zlepšit a dostat alespoň o deset gólů méně. To se jim podařilo, byli obezřetnější směrem dozadu a navíc přidali i nadstavbu v podobě občasných pěkných ofenzivních akcí. Hrál se vyrovnaný zápas, v první půli bez výrazných gólovek. Do vedení šli domácí, když si po akci legendy Jana Marušky naběhl na zadní tyč Lukáš Ponec a ostrý centr usměrnil do sítě. První poločas tedy vyhráli domácí fotbalisté.

Domácí berou všechny body

Ve druhé půli bylo před oběma brankami rušněji a hostům se po pěkné akci Aleše Černého podařilo vyrovnat. Vedení domácím vrátil kapitán Lukáš Ponec, který ze strany naprosto nekompromisní bombou pod klacek nedal šanci výbornému brankáři Dudákovi. Když zvýšil chvíli nato na 3:1 zkušeně matador Pavel Vařil, zdálo se, že tři body mají domácí v kapse. Zahodili ale několik šancí na další navýšení náskoku, Kameňák snížil Michalem Svobodným a vycítil šanci. Do poslední vteřiny se domácí klepali o výsledek, ale výhru nakonec udrželi a berou tak tři body.

Autor: Jaroslav Brom



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - J. Dumbrovský [-] , F. Hudeček [-] , J. Meidl [-] , P. Vařil [-] - D. Maruška [-] , J. Brom [-] , L. Ponec [-] , S. Melnykovskyi [-] - J. Maruška [-] , J. Hudeček [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - M. Samborský [-] , M. Svobodný [-] , V. Šimek [-] - J. Komberec [-] - M. Svobodný [-] - H. Švec [-] , A. Černý [-] , D. Bürger [-] , J. Havlíček [-] , L. Prokeš [-]

ŽK: 26. J. Novák - 43. J. Komberec .
Hráči zápasu: F. Hudeček , L. Ponec , P. Vařil .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - HUDEČEK Antonín (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Týn v posledním kole zaváhal ve Stropnici a tento nezdar se bude snažit v domácím prostředí napravit. Navíc jim áčko hraje v sobotu. Myslím, že doma nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady si myslím ,že by to mohl Kameňák zvládnout.

Tip: výhra domácích

Týnu to doma šlape.