R. Beneda 62. (vl.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Kamenná doma remizovala s Mokrým, hosté dohrávali o deseti


Branky


62. R. Beneda (vl.) - 70. M. Hrstka
13

Fotbalisté Kamenné v domácím utkání s Mokrým pouze remizovali 1:1. Domácí sice po přestávce otevřeli skóre, když si hosté vstřelili vlastní branku. Jenže o osm minut později přišel vyrovnávací gól Hrstky. Navíc hostující fotbalisté přišli v 53. minutě o vyloučeného Volemana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V sobotu 4. 9. 2021 fotbalisté Kamenné odehráli druhé domácí utkání. Tentokrát změřili síly s týmem Mokrého, který pravidelně obsazuje vyšší patra tabulky III. třídy. Již od začátku utkání hrálo Mokré velice dobře a domácí přehrávali. Jejich dobře fungující středová osa Peťa Štumbauer, Páťa Dvořák, Petr Kaše a nestárnoucí Jirka Hrabánek dělali domácím obrovské problémy a jen zásluhou Patrika Brouska v brance neinkasovali. I Kamenná měla pár náznaků, ale po hříchu velmi málo a jako tradičně nedobře vyřešených. Poločas tedy skončil bez branek. 

Ve druhém poločase vstřelily dvě branky hráči Mokrého, přesto zápas skončil remízou

Po poločase se výkon domácích zvedl a začali vyrovnávat hru uprostřed hřiště. Paradoxně jim ale ublížilo vyloučení hostujícího Víta Volemana, který šel pod sprchy v 53. minutě po druhé žluté kartě. Místo očekávaného tlaku a převzetí iniciativy ale hráli ustrašeně a nepřesně. Z ojedinělé příležitosti kterou si vypracovali pohlednou kombinací, otevřeli skóre v 64. minutě, kdy si prudký střílený míč od Michala Hanzala srazil do vlastní branky Radek Beneda - 1:0. Ani šťastná branka a převaha jednoho muže domácí neuklidnila a místo držení míče a přehrávání soupeře a lacinými ztrátami a nepřesnými nahrávkami dostávali hosty do možností ohrožovat domácí branku. A tak přišel v 70. minutě trest, když se po stupidní chybě prosadil střelou do horního rohu branky Marek Hrstka - 1:1. V poslední dvacetiminutovce byl soupeř opět lepším týmem na hřišti a měl blíže k vítězství. Na víc než jeden bod tentokrát nebylo.

Autor: Miroslav Baloun



Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Facebook: Sobotní program uzavřelo utkání mužů na horké půdě v Kamenné. Hosté nejprve přišli ve druhé půli o vyloučeného Volemana, následně si vsítili vlastní branku. Přesto Mokré nakonec vybojovalo bod, když se trefila nová posila Marek Hrstka, který těsně před utkáním přestoupil do Mokrého z Olbramovic.



Sestavy



TJ Mokré
V. Zhukov [-] - P. Hála [-] , J. Hrabánek [-] , A. Hošna [-] , M. Kössl [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , P. Kaše [-] , D. Hric [-] , R. Beneda [-]

ŽK: 24. R. Beneda , 48. V. Voleman . ČK: 53. V. Voleman .
Hráči zápasu: V. Zhukov .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - SYROVÁTKA František (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sice hrajou kluci z Kamenný s velmi silným soupeřem.
Ale doma jsou velmi silný. Takže očekávám výhru.

Tip: remíza

Pro nás nejlepší varianta.