1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany ve větrném počasí porazily Jankov B.


Branky


13

Borovany zamířily k  zápasu na hřiště Jankova B, který sice prohrál poslední tři duely, ale doma je stále velmi silný. Borovany hrají ve výborné formě a chtěli to potvrdit i proti Jankovu B a po zaváhání Žabovřesk se vyhoupnout na 3. místo. Hosty bohužél zasáhla tragická smrt jejich kamaráda, sportovce Václava Šrola a hráli i na jeho počest. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil Svoboda

Utkání provázelo velmi větrné počasí, které komplikovalo hru oběma týmům. Borovany vstoupily do utkání lépe, kdy měli velký tlak, který vyústil ve velkou šanci Babky v 7. minutě, ale jeho střela šla jen těsně vedle. V 10. minutě po pěkném pasu za beky hostujícího Fialy přesprintoval David Svoboda stopera a poslal míč kolem brankáře do sítě. 0:1 Ve 20. minutě poslal Nikola Bujnovský z trestného kopu míč jen nad branku Šturmy. Od 25. minuty se Jankov B zlepšil a hrál se otevřený fotbal. V 30. minutě se dostali do obrovské šance, kdy na pravé straně utekl záložník a naservíroval míč na penaltu Pšeničkovi, který vyslal míč z první na Svobodu, který ovšem předvedl vynikající zákrok. Od 33. minuty do konce poločasu tlačil Jankov. Měl k dispozici hodně standardek a rohů, ale žádný nedokázal přeměnit v gólovou radost. Obrana Borovan všechny pokusy zneškodnila a tak se šlo do šaten za stavu 0:1. 

Borovany si náskok pohlídaly

Po poločase změnily Borovany rytmus hry a vyvinuly si velký tlak. V 52. minutě se po rohu Blažka krásně trefil Nikola Bujnovský 0:2. Vzápětí měli Borovany další roh Blažka na přední tyč, po kterém skvěle zasáhl brankář Šturma. V 60. minutě se dostali hosté do brejku a po ose Fiala, Svoboda, předložil Němec krásnou přihrávkou míč Tomáškovi, který trefil z 8. metrů jen břevno Šturmovi branky. Domácí se snažili hrát na brejky a v 67. minutě po oblehání Svobodovi branky střílel Mauer, ale brankář ho vychytal. V 81. minutě po akci Fiala, Bujnovský a Tomášek z pravé strany poslal pěkný míč na penaltu, kde se nacházel Milan Pečman, který s přehledem zakončil míč k pravé tyči. 0:3 Náskok mohl ještě zvýšit v 85. minutě Nikola Bujnovský, který poslal míč z 30. metrů do tyče Šturmovi brány. Z následné akce se dočkali domácí čestného úspěchu, kdy po důrazném atakování Svobody vstřelil gól Matěj Mauer. 1:3 Nic dalšího se již nestalo, a tak se mohli hosté radovat z cenného vítězství. 



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Bohužel v pátek 22. 10. tragicky zahynul náš kamarád, sportovec a skvělý chlap Venca Šrol. Celý tým hrál za něj a vítězství bylo pro něj. Jsme rádi, jak kluci tuto situaci a zápas zvládli. Chceme pochválit celý tým za bojovnost a nasazení. Především za pomoc Milana Pečmana a Víta Pilečka. Zároveň bychom chtěli vyzvednout výkon rozhodčích Šafránka a Kotnauera, kteří pískali výborně.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] , M. Kocian [-] , L. Simandl [-] , M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , P. Stráda [-] , V. Jirkovský [-] , A. Pšenička [-] , J. Vokurka [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - B. Němec [-] , V. Fiala [-] , A. Adamec [-] - N. Bujnovský [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] , V. Pileček [-] - D. Svoboda [-] , D. Babka [-] - P. Tlamsa [-]

ŽK: 47. M. Blažek .
Hráči zápasu: V. Fiala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 14:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:43

Tip: výhra hostů