4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rudolfov ,,B" nezaváhal proti Olešníku ,,B" / Temelínu a připsal si tři body.


Branky


19

Rezerva Olešníka zavítala na hřiště Rudolfova, který rozehrál sezónu skvěle, ale momentálně drží nelichotivou sérii tří porážek, kterou by rád přerušil právě proti Olešníku ,,B" / Temelínu. Ten si v minulém kole poprvé v ročníku připsal výhru, když doma přetlačil Římov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov třikrát udeřil.

Do zápasu vstoupil lépe domácí Rudolfov ,,B" ,kdy hráli ve slušném tempu a celou první půli předváděli dobrou kombinační hru a soupeře přeehrávali. První gól padnul ve 12. minutě po pěkné kombinační akci, kterou úspěšně zakončil Marek Kešner. 1:0 Rudolfov své vedení navýšil v 24. minutě, kdy centr z právé strany vyrazil brankář Cihla jen na hranu vápna, odkud míč uklidil do brány Patrik Bláha. 2:0 V 39. minutě přebral na půlce míč Bláha mezi dvěma hráči hostů a poslal Justina do úniku, který si s ním poradil a bezproblémů překonal hostujícího brankáře. 3:0 Dále se již nestalo a tak se šlo do kabiny za celkem rozhodnutého stavu. 

 

 

Hra se v druhé půli zklidnila.

V druhém poločase ztratila hra tempo a místy hra připomínala spíše pochoďák než fotbal. Domácí s náskokem v zádech se přizpůsobili hře hostí což se nim brzy vymstilo. V 50. minutě po chybné rozehrávce se míče zhostil Alois Kótlár, který překonal domácího brankáře Krofka. 3:1 V druhém poločase se hra vyrovnala s mírnou převahou domácích, kteří se ovšem do gólových šancí nedostávali. Definitivní uklidnění pro domácí přišlo v 75. minutě, kdy dostal Patrik Bláha míč zpětnou přihrávkou mezi penaltu a vápno a z první míč uklidil k pravé tyči. 4:1 To byla poslední gólová radost a skóre na výsledkové tabuli se již neměnilo.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Patrik Bláha (hráč): V první řádě bych nás chtěl pochválit za první poločas, kde si myslím že jsme jasně dominovali a hráli konečně jedndoduchej efektivní fotbal, druhej poločas jsme klasicky dostali hned rychlého góla a přizpůsobili jsme se soupeřově hře, což je podle mě naše největší slabina, ale i tak jsme zapas dotáhli do vítězného konce a z mého pohledu si došli pro zasloužené a důležité 3 body. Závěrem bych poděkoval hráčům z Olešníka ,,B" za bezkonfliktní zápas a popřál štěstí do dalších kol.




Sestavy


SK Rudolfov B
A. Kroufek [-] - M. Kocina [-] , O. Štolba [-] , J. Novotný [-] , M. Kešner [-] , J. Machovec [-] , P. Bláha [-] , D. Hlavatý [-] , P. Irmiš [-] , R. Tyrpák [-] , J. Tušl [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Gutwirth [-] , K. Klíma [-] , J. Petr [-] , A. Novák [-] , O. Jirák [-] , V. Lisner [-] , M. Tomka [-] , A. Kotlár [-] , L. Zimandl [-] , P. Mach [-]

ŽK: 68. J. Tušl , 79. D. Hlavatý - 58. A. Kotlár .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - VEJVAR Vojtěch (N), MAŇHAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Radek Hanousek
Tip experta: výhra domácích

Mládí z Rudolfova si hladce poradí z Olešníkem a mohli by si doma i zastřílet. Můj tip : 4-0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích