Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání porazila Zliv rezervu Rudolfova.


Branky


16

Domácí Rudolfov ,,B" v minulém kole prohrál na hřišti Lokotky, a proto si chtěl spravit chuť na domácím hřišti. Soupeřem mu ovšem byla silná Zliv, která v minulém kole rozstřílela Římov a po tápání v prvních dvou kolech se chtěla přiblížit k čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla jedna branka.

Začátek zápasu se pro domácí nevyvíjel dobře. Hosté se hned v úvodu dostali do několika šancí a v 9. minutě se po prohraném souboji ve středu hřiště dostal útočník s míčem na pravou stranu a přihrávkou na malé vápno vyzval Radka Hanouska, který šanci proměnil. 0:1 Od obdržené branky se začal tým domácích zlepšovat a postupně si vytvářel šance. Nutno je zmínit několik standartních situací, které se však nepodařilo proměnit. Hosté většinu času hrozili z protiútoků po ztrátě míče. Do konce půle již však ke vstřelení branky nedošlo.

V druhém poločase se týmy rozstřílely.

Po změně stran se začínalo zvolna, avšak tlak domácích vyústil v 56. minutě ke srovnání skóre. Marek Sládek dostal po protiútoku domácích nabídku z levé strany a zakončil přesně mezi tři tyče. 1:1 Neuběhla ani minuta a hosté se znovu dostali do jednobrankového vedení, když zůstal uprostřed hřiště osamocený Tomáš Kučera, který se svými zkušenostmi „nájezd“ s přehledem proměnil. 1:2 V 71. minutě po prohraném souboji na půlce hřiště prošel míč až na útočícího Radka Hanouska, který proměnil a poslal hosty do dvoubrankového vedení. 1:3 Tento  hráč pak zkompletoval v 78. minutě hattrick a domácím tak definitivně zmařil šanci na vítězství. 1:4 Domácí však nesvěsili hlavy a i přes prohrané utkání bojovali do poslední minuty. V 88. minutě se před velkým vápnem uvolnil Martin Kocina a střelou k levé tyči snížil na konečných 2:4 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Ondra Pekárek (hráč): Chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do tempa. První a čtvrtý gól padl z našich chyb, škoda těch dvou dalších, ty byly za mě úplně zbytečný a laciný. Postupně jsme zlepšovali hru a snažili se se soupeřem držet krok, což se nám od 20 minuty dařilo a možná jsme jej i lehce přehrávali. Zliv je hodně běhavá, takže to byl o něco rychlejší fotbal než minulý týden na LOKO. Do příště musíme zlepšit organizaci a přebírání hráčů hlavně v obranných řadách, to nám ještě pořád moc nejde. Další kámen úrazu byl pak střed hřiště, kde vznikaly velké díry a soupeř se tudy dostával do šancí. Ale zlepšujeme se a do příštího zápasu vstoupíme s odhodláním vyhrát. Hostům bych chtěl poděkovat za pěkné utkání, které se obešlo bez větších potyček a slovních narážek. Další dík patří hlavnímu sudímu, který v důležitých situacích uplatnil zkušenosti a udržel chladnou hlavu.




Sestavy


SK Rudolfov B
P. Kovařík [-] - M. Kocina [-] , M. Tušl [-] , J. Justin [-] , J. Machovec [-] , P. Bláha [-] , D. Hlavatý [-] , L. Bláha [-] , R. Bouchal [-] , M. Sládek [-] , J. Tušl [-]

SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Trnka [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , O. Bukovský [-] , J. Slavík [-] , M. Viktora [-]

ŽK: 64. R. Hanousek .
Hráči zápasu: R. Hanousek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, MIŠEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hosté pokud to myslí s postupem vážně, by měli bodovat i venku. Bude to vyrovnané utkání, ale zkusím tipnout výhru Mrkvanova.:)

Tip: výhra domácích

Tip: remíza