Borek zdemoloval v přímém přenose Olešník ,,B" / Temelín.


17

V sobotním odpoledni na hřiště Borku zavítal tým FK Olešník B/Temelín a přesto, že oba mančafty jsou na opačných koncích tabulky bylo potřeba k zápasu přistoupit zodpovědně. Třešničkou tohoto utkaní pak byl historicky první on-line přenos.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek rozhodl už v průběhu první půle

Hned v první minutě se dostali hosté do obrovské šance, kdy se útočník Temelína pokoušel přehodit domácího gólmana M.Pytla, ale jeho pokus směřující do prázdné branky odhlavičkoval domácí kapitán M.Leština. To bylo pro domácí dostatečně velké varování a od té doby už hosty prakticky do žádné šance nepustili. Běžela teprve 3.min. když M.Michal zatáhl míč po lajně až k vápnu a přesným centrem našel ve vápně Libora Horejše, který rybičkou otevřel skóre 1-0. V 5.min. našel dlouhým pasem D.Šťastný rozběhnutého D.Hájka ten se dostal až ke střele, ale hostující gólman střelu vyrazil. V 7.min. se k odraženému míči dostal R.Horejš, ale i tentokrát se blískl dobrým zákrokem gólman O.Cihla. V 10.min. si našel na vápně odražený míč opět Libor Horejš a střelou k tyči zvýšil na 2-0. Ve 12.min. střílel krásně z voleje opět L.Horejš, ale krásný zákrok předvedl i hostující gólman. Ve 14.min unikl po lajně R.Horejš našel před brankou osamoceného V.Baščevana, který ovšem branku přestřelil. Borek i nadále pevně diktoval tempo hry. Ve 20.min unikl po lajně D.Hájek a ideálně naservíroval před branku Radkovi Horejšovi který zvyšoval na 3-0. Ve 24.min. rozjel akci M.Votruba prostrčil na R.Horejše ten poslal centr do vápna na O.Vaníka,který sklepl pro Libora Horejše a ten dovršil svůj HATTRICK 4-0. Ve 34.min. vysunul D.Eliáš D.Hájka ten zatáhl míč do vápna našel volného Radka Horejše, který si míč ještě zasekl a pohodlně zvýšil na 5-0. Tečku za prvním poločasem udělal David Hájek když si ve 43.min. sám vybojoval míč na polovině hřiště postupoval ve trojici na hostující bránu a střelou na bližší tyč zvýšil na 6-0.

I ve druhém poločase dominovali domácí.

Druhý poločas se odehrával ve stejných kolejích jako první a už ve 46.min. měl obrovskou šanci D.Šťastný po přihrávce M.Leštiny, ale jeho střela těsně minula pravou tyč. Minutu nato zkoušel své štěstí O.Vaník, ale gólman hostů se opět zaskvěl. V 62.min. vhodil O.Vaník aut na rozběhnutého R.Horejše ten přihrával před branku a na zadní tyči se tentokráte už nemýlil Dan Šťastný 7-0. V 75.min. vybojoval na své polovině míč M.Leština přihrál na R.Horejše ten míč zatáhl a hladal před brankou V. Baščevana ten si těžký míč zpracoval a předložil na zadní tyči Radkovi Horejšovi, který zvýšil už na 8-0 a také zkompletoval svůj HATTRICK. V 83.min. se na rohu vápna uvolnil O.Hanžl posunul na Vjačeslava Baščevana a borecký kanonýr se trefil krásně k tyči 9-0.  V 88.min. po přihrávce V.Baščevana vstřelil poslední 10.gól italský hřebec Cristian Introcaso a pečetil tak jasné vítězství domácích. 10:0 Hostům patří uznání za to, že dohráli utkání se ctí i přesto, že zápas byl dávno rozhodnut. 

 

Statistiky zápasu:

Střeli celkem: 22:4

Na bránu: 13:1

Rohy: 5:2

 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Stanislav Bryx (trenér FK Borek): K utkání jsme chtěli přistupovat stejně jako k jiným zápasům a nebrat zřetel na postavení týmů v tabulce. Celkově se utkání odehrálo v klidném tempu a kluci si "trochu" vylepšili osobní statistiky a radost určitě měl i pokladník v kabině. Tým z Olešníka B bojoval celý zápas a za to sklízí můj obdiv a přeji jim, aby se jim tyto zápasy vyhýbaly.




Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - O. Vaník [-] , M. Bárta [-] , M. Leština [-] , M. Votruba [-] - R. Horejš [-] , L. Horejš [-] , D. Šťastný [-] , M. Michal [-] - V. Baščevan [-] , D. Hájek [-] -

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - K. Klíma [-] , J. Bláha [-] , O. Jirák [-] , M. Tomka [-] , L. Zimandl [-] , V. Lisner [-] , J. Petr [-] , A. Novák [-] , A. Kotlár [-] , M. Gutwirth [-]

Hráči zápasu: L. Horejš , R. Horejš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZEVL Karel - STACH Josef, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2021 16:21
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička. Borek jednoznačně aspirant na postup a doma prohrávat nebude. Obávám se dalšího debaklu.:)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích