3:1
(2:1)
32. P. Turanský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina nadále stoprocentní


Branky


30. D. Rychnovský (vl.) , 44. M. Jaroš , 70. T. Hruzík - 32. P. Turanský (p.)
20

Vřesina vyhrála o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nedělním souboji mezi ostravskou Vřesinou a Darkovičkami se od kopaček pořádně jiskřilo. Nástup do utkání vyšel lépe domácímu mužstvu, když nejprve Adam Hruzík neproměnil sólový nájezd. Po půlhodině zápasu už se skóre pohnulo, protože si hostující Rychnovský vsítil smolného vlastence – 1:0. Rychnovský neprožil zrovna šťastné odpoledne, neboť se pak nepříjemně srazil s Kozelským a musel jet sešít hlavu do nemocnice. To už na světelné tabuli zářily dvě jedničky. Tomáš Hruzík totiž fauloval ve vápně Moravce a Turanský se většinou z pokutových kopů nemýlí – 1:1. Tabulkový lídr odpověděl gólem do šatny, který měl na svědomí Jaroš – 2:1. Do druhého poločasu vstoupily Darkovičky hodně nabuzeně, jenže pokusy Turanského a Moravce postrádaly přesnost. Skvěle si naopak v koncovce počínal Tomáš Hruzík, když dopravil balon do sítě efektně a zároveň i efektivně patičkou – 3:1. Dramatickou zápletku odmítl rychlonohý Moravec, který sice dvakrát utekl domácí defenzivě, ale ani jednou neskóroval, takže se Vřesina pořád může pyšnit stoprocentní bodovou bilancí.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Petr Dombrovský (trenér): Byl to těžký zápas. S každou výhrou je to těžší. Vyhráli jsme zaslouženě. Zápas jsme s menšími pasážemi měli po kontrolou. Jedinou kaňkou je zranění našeho hráče a hostujícího stopera po vzájemné srážce. Naštěstí jsou oba v pořádku. My jsme si připsali tři cenné body a potvrdili jsme tak výhru z venku.

FK Darkovičky
Radim Karsten, trenér Darkoviček: „Bylo to dost vyhrocené utkání. Já jsem Vřesinu čtyři roky trénoval, takže jsem byl pořádně nabuzený a dokonce jsem v kabině vypsal speciální odměnu. Bohužel jsme nezvládli první poločas, kdy měli domácí navrch. Po přestávce jsme Vřesinu zamkli, jenže stříleli jsme hodně nepřesně. Soupeř byl hodně agresivní.“



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - M. Kozelský [-] (37. A. Hloušek [-] ) , M. Majkut [-] , R. Trojan [-] (46. L. Uhlík [-] ) , T. Wilk [-] (75. M. Richtár [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , T. Hruzík [-] (83. J. Pokorný [-] ) , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , D. Kroupa [-]

FK Darkovičky
P. Walder [-] - A. Hanus [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] , K. Surovec [-] (46. T. Müller [-] ) , P. Turanský [-] , J. Klečka [-] , M. Bajger [-] , M. Gai [-] , D. Rychnovský [-] (37. D. Strachota [-] ) , L. Lindovský [-] (79. O. Diviš [-] )

ŽK: 19. M. Jaroš , 31. T. Hruzík , 71. A. Hruzík - 46. K. Surovec , 64. J. Klečka , 88. M. Bajger .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - PÍSEČNÝ Lukáš, SKLÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Petr Štencel
Tip experta: výhra domácích

Výsledky Vřesiny jsou pro mě velkým překvapením, když ještě neztratila ani bod. Darkovičky jsou také kvalitním týmem, který bude chtít odčinit výbuch ze Staré Bělé. Bohužel pro ně si myslím, že se jim to nepovede a domácí prodlouží svou sérii. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vřesina je v laufu, na domácím hřišti jsou navíc velmi silní. Darkovičky sice Vřesinu potrápí ale body zůstanou ve Vřesině.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Bude to boj... ale myslím že Vřesina je doma hodně silná

Tip: remíza