Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře otočily zápas


Branky


20

Kravaře vyhrály o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře sice proti Hradci nad Moravicí potvrdily roli favorita, ale na body se hodně nadřely. Domácí šli přitom již v 5. minutě do vedení, když vyslal Baranek do sólového úniku Glabazňu, který skóroval po učebnicovém hokejovém blafáku – 1:0. Poté se ovšem fotbalisté Kravař uspokojili, což byla voda na hostující mlýn. Svěřenci trenéra Mičky nejprve mohli děkovat domácímu stoperovi Ferenzovi, že tečoval ostrý centr Krejsy za záda vlastního gólmana Hudečka – 1:1. Výsledkovou otočku měl na kopačce Černín, jenže ve velké šanci selhal. Mnohem lépe si počínal Manderla, který se radoval po pěkné akci Černína s Krejsou – 1:2. A to ještě Krejsa pálil po kolmici Hendrycha těsně nad břevno. Klíčový moment celého utkání nastal ve 49. minutě. Matyáš Lichý totiž při odkopu trefil dotírajícího Glabazňu a balon se dokutálel do sítě – 2:2. Kravařím najednou narostla křídla a snažily se co nejdříve rozhodnout. Hrdinou se stal Těžký, který si počíhal na přetažený centr Kupky a upravil na 3:2. Domácí špílmachr Těžký byl i nadále při chuti. Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem si výborně porozuměli Ohřál s Glabazňou a Těžký z úhlu zavěsil míč nekompromisně pod víko – 4:2. Kravaře se tímto vítězstvím posunuly na druhou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Petr Hladký, trenér Kravař: „Byly to vydřené tři body, ale podle mého názoru jsme zvítězili zaslouženě. Musím však uznat, že nás Hradec překvapil. Mysleli jsme si, že bude hrát zezadu, ale místo toho se hosté snažili útočit a hráli otevřený fotbal. Klasicky jsme museli skóre otáčet, když nám hodně pomohl šťastný gól po přestávce.“

TJ Hradec n/M
Tomáš Krejsa, kapitán Hradce nad Moravicí: „Soupeře jsme určitě potrápili. V prvním poločase si troufnu říct, že jsme byli nebezpečnějším týmem. Kromě dvou gólů jsme ještě zahodili dvě tutovky. O přestávce jsme si říkali, že se pokusíme vedení udržet co nejdéle a místo toho jsme dostali úplně hloupou branku. A za chvíli už jsme prohrávali. Tohle se prostě nesmí stávat.“



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - M. Pavelek [-] (67. V. Tomíček [-] ) , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , E. Peterek [-] (70. J. Ohřál [-] ) , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , M. Schreier [-] (9. O. Bitomský [-] ) , K. Nestroj [-] , P. Glabazňa [-] , J. Barcal [-] (46. J. Heger [-] )

TJ Hradec n/M
D. Wiweger [-] - M. Válek [-] , J. Štencel [-] , M. Černín [-] , Š. Poštulka [-] , R. Lichý [-] , M. Lichý [-] (56. D. Machura [-] ) , T. Moc [-] , R. Hendrych [-] , T. Krejsa [-] , T. Manderla [-] (88. T. Hebelka [-] )

ŽK: 84. V. Tomíček - 36. M. Lichý , 59. T. Manderla , 69. Š. Poštulka , 69. T. Moc .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: TOMAI Martin - KARAS Michal, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Petr Štencel
Tip experta: výhra domácích

Kravaře už dvakrát zbytečně ztratily body, a pokud chtějí myslet na nejvyšší příčky, nemůžou si dovolit zaváhat s týmem jako je Hradec, který by se měl pohybovat spíše ve druhé polovině tabulky. Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kravaře jsem považoval za největšího favorita soutěže, už dvakrát ztratili body. Tentokrát Hradec přehrají a připíšou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady je jasná jednička asi nejlepší tým v A třídě

Tip: výhra domácích