1:2
(1:1)
26. J. Krejcar
72. P. Vacek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodla penalta


Branky


19. J. Svoboda - 26. J. Krejcar , 72. P. Vacek (p.)
0

Litičtí přijeli do Plzně na Letnou s plánem vstoupit do nového ročníku vítězstvím. Domácí však nedali svojí kůži lacino...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná se radovala pouze chvíli

Litice se od začátku utkání ujali iniciativy a měli větší držení míče. Domácí útočili spíše z brejků a jeden takový jim v 19. minutě vyšel. Míče se na polovině hřiště zmocnil útočník Jiří Svoboda a samostatnou akcí se dostal až před brankáře, kterému udělal kličku a zakončil do prázdné brány. Letenským však vydrželo vedení jen něco málo přes 7 minut. Ve 26. minutě dostal ukázkový centr Jan Krejcar a hlavou přehodil brankáře domácích Baranského. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Individuální chyba rozhodla o třech bodech pro Litice

Druhý poločas byl nemastný, neslaný. Oko diváka příliš nepotěšil. Ani jeden z týmů nebyl příliš aktivní a z obou stran byl k vidění profesorský fotbal. Rozhodující okamžik přišel v 72. minutě, když po faulu domácího stopera ve vápně nařídil sudí Duspiva pokutový kop pro Litice. Pavel Vacek nezaváhal a Litice se dostaly do vedení. Domácí v závěru ještě nastřelili dvě tyčky, skóre se ale již neměnilo, a tak si Litice odváží první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hrající trenér): V první půli nás soupeř tlačil, my jsme si šance vytvářeli spíše z brejků. V druhé půli soupeř zalezl a to nám příliš nevyhovovalo a Litice tak ke konci zápasu utkáni zlomily.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Hráli jsme mizerně, celý zápas byl takový líný, ospalý. Čekal jsem v prvním kole větší aktivitu od obou týmů.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Rada [-] , T. Kamínek [-] , J. Jelínek [-] , M. Legát [-] (56. J. Bohun [-] ) - M. Vaněk [-] (67. J. Šerbaum [-] ) , M. Štádler [-] , J. Gärtner [-] , Z. Soukup [-] - Z. Cimbota [-] (85. J. Vričan [-] ) , J. Svoboda [-] -

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Krejcar [-] , T. Voves [-] (80. M. Brůha [-] ) , M. Jeslínek [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , L. Fořt [-] , M. Duna [-] , M. Forman [-] , V. Švábek [-] (48. P. Jareš [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 53. J. Jelínek , 87. M. Štádler - 63. J. Krejcar , 65. P. Vacek . ČK: 71. T. Kamínek - 70. J. Krejcar .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Duspiva Václav - POSPĚCH David (N), VENTURA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.